Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

LEDERtimen den 31. oktober kl. 16.30 … om at performe og at undgå følelsen af utilstrækkelighed

Som ledere vil vi gerne performe i den opgave, vi har fået givet. Men mange glemmer at forholde sig til, om det faktisk er en rimelig opgave. Og om vi måske skal gribe opgaven anderledes an for at kunne lykkes.

I et sundhedsvæsen, hvor der ofte er alt for få ressourcer til opgaverne, er vi som ledere nødt til også at være åbne om følelsen af utilstrækkelighed – både for at få luft og få hjælp. Det mener ledelsesrådgiver og ekspert i ”lederskam”, Elsebeth Hauge.

Mød Elsebeth Hauge i LEDERtimen den 31. oktober – til en snak om, hvordan vi som ledere kan være mere åbne om vores ledelse og også åbne om følelsen af utilstrækkelighed, hvis den viser sig.

LEDERtimen foregår virtuelt tirsdag den 31. oktober kl. 16.30. Tilmeld dig her!

Elsebeth1

LEDERtimen er dit virtuelle netværk med andre ledende sygeplejersker. Her vender vi hverdagens oplevelser og deler erfaringer på tværs af arbejdspladser. Og altid i fortrolig tone.

Det er med andre ord din mulighed for at vende din hverdag som leder med kolleger, der er i præcis samme situation som dig.

I LEDERtimen tager vi oftest udgangspunkt i et konkret ledelsesemne som afsæt for vores snak. 

Ofte har vi også virtuelt besøg af et menneske udefra, der kan sætte anderledes perspektiv på dagens emne. Det kan for eksempel være en forfatter til en ledelsesbog, en forsker eller en leder ed særlig indsigt i dagens emne. Ud fra et kort afsæt fra vedkommende deler vi så vores egne erfaringer og tanker. 

Den 31. oktober kan du som sagt møde, Elsebeth Hauge.

Vores virtuelle ledertimer foregår i øvrigt altid i fortrolighed - og de varer højst en time. 

LEDERtimen er gratis og kun for medlemmer i Lederforeningen. 

Tilmeld dig LEDERtimen den 31. oktober her!

Ledertimen