Debat om ledernes forhold skydes i gang med tyve dialogmøder og særnummer af Magasinet Forkant

Når det offentlige arbejdsmarked i foråret 2021 skal forhandle nye overenskomster med KL og Danske Regioner, skal der også forhandles vilkår og løn til de ledende sygeplejersker. Forhandlingerne foregår næste år, men arbejdet starter allerede nu. Vi skal udvælge hvilke krav, vi som ledere synes, er særlig vigtige.

Oprettet: 17.08.2020

Lederforeningen beder nu flere tusinde ledere om at byde ind med forslag til, hvad der bør være krav i forbindelse med de kommende forhandlinger af lederoverenskomster i kommuner og regioner.

Alle ledere der arbejder på de berørte arbejdspladser, bliver nu bedt om at sende deres forslag ind til Lederforeningen i DSR. Det sker via et spørgeskema, der samtidig fungerer som kravsindsamling. ( Indsamlingen er afsluttet den 31. aug. )

Samtidig har Lederforeningen udgivet et særnummer af Magasinet Forkant, der lægger op til debat og dialog mellem lederne om, hvilke fokusområder og krav, der er særlig vigtige for at styrke de to lederoverenskomster.

Tyve dialogmøder på bare syv dage

Debatoplægget og det tilhørende spørgeskema bliver ikke eneste måde at påvirke, hvordan forhandlingerne om nye overenskomster skal formes.

Her i august afholder Lederforeningen ikke mindre end tyve medlemsmøder fordelt på otte temaer, hvor man beder lederne byde ind med overvejelser og gode forslag til, hvordan ledernes arbejdsvilkår kan forbedres.

De tyve medlemsmøder foregår alle virtuelt - og afvikles i dagene fra den 20. august - 26. august.

Find medlemsmøder og tilmeld dig her!

Du kan læse mere om hele processen frem mod forhandlingerne om nye lederoverenskomster og de øvrige overenskomster på sundhedsområdet via den samlede DSR OK21 hjemmeside HER 

Nu handler det om dine forhold som leder

Dine ønsker er udgangspunkt for vores forhandlinger. Så, hvad er vigtigst for dig, at vi tager med til forhandlingsbordet?
De ønsker, du indsender til os, bliver vores udgangspunkt for arbejdet med OK21. Send os dine ønsker via en hurtig spørgeundersøgelse. Det er nemt og tager kun få minutter.

Hvis du vil have inspiration til prioriteringer og emner i overenskomsten, kan du læse debatoplægget fra Lederforeningen.

Vi indsamler forslag og ønsker frem til den 31. august. Jo flere der svarer, jo bedre bliver grundlaget for den kommende udvælgelse af, hvad der skal være de vigtigste fokusområder og krav (Indsamlingen er afsluttet.)