Boost din oplevelse: Sådan omsætter vi ledelsesteori til personlig praksis

Næsten 300 har nu tilmeldt sig til lederforeningens kommende ledertræf INSPIRATOR den 25. marts. Tilmeldingerne fortsætter med at strømme ind. Og nu tilbyder vi, at du kan booste dagens oplevelser med en særlig aftenoplevelse.

Oprettet: 31.01.2020

Tidligere hed det "Fagkongressen" ... men fremover kalder vi dette store lederarrangement ved sit rette navn ...INSPIRATOR! Ledere fra hele sundhedsvæsenet og fra alle dele af landet mødes for at tale ledelse og blive inspireret. Og nu giver vi dig et ekstra tilbud:
Få fuldt udbytte af dagens oplevelser, når vi booster inspirator-dagens mange gode pointer om ledelse med en hyggelig aftenoplevelse.

Oplev en anderledes aften-lederlounge, når ledelseskonsulent ASGER STEENHOLDT inviterer dig og dine kolleger med ind i universet med lederens udfordringer. 

Vi sætter inspirator-dagen i et spændende nyt perspektiv, og ser på hvordan de gode pointer også kan blive til virkelighed … fra teori til sund praksis. 

Måske husker du ASGER STEENHOLDT fra sidste års fagkongres? Som ledelseskonsulent og samtidig tidligere guitarist i gruppen Big Fat Snake, sætter Asger Steenholdt også ledelseteorierne i spil på en måde, så det ikke bliver tørt og kedeligt. 
Og som navnet antyder, så sørger vi også for hyggelig stemning og aftenkaffe. Kort sagt ... den bedste måde at afslutte en god oplevelse.

Aften-lederlounge foregår klokken 20.00 efter en hyggelig fællesmiddag og varer cirka en times tid. Du kan altså vælge at liste hjemad kl. 21.00 ... eller at blive hængende lidt længere.

Fællesmiddagen skal du tilmelde dig særskilt - i forbindelse med din tilmelding til INSPIRATOR. Vi har fået mulighed for at tilbyde fællesmiddagen billigere end tidligere. Og aften-lederloungen skal du slet ikke betale for, når du har deltaget i dagens program.

Tilmeld dig til INSPIRATOR 

Vælger du at overnatte på Hotel Comwell Kolding, har vi sørger for, at du kan overnatte til særlig rabatpris. Læs mere

Vælger du at lave et privat arrangement dagen efter - for eksempel et teammøde - så har vi sørger for, at du kan booke mødelokale til særpris. Læs mere

Vi tilbyder også, at du som en del af dit private teammøde kan få besøg af lederforeningen med et mini-oplæg. Kontakt sekretariatet med dine ønsker