Corona - fra krise til langvarigt beredskab

Ledelsesopgaven er langt fra slut, selv om samfundet mange steder nu så småt igen begynder at vende tilbage til mere normale tilstande. Lederforeningen inviterer foreningens medlemmer til virtuelt lederarrangement, hvor vi sammen ser nærmere på hvilke udfordringer, vi står overfor i den kommende tid.

Oprettet: 04.05.2020

Det virtuelle arrangement foregår tirsdag d. 12. maj 2020 kl. 16.30-17.30 - og er gratis, når du er medlem i Lederforeningen.

I løbet af en times virtuelt møde får du blandt andet mulighed for at høre et par af dine lederkolleger, og få indblik i, hvordan de tackler situationen lige nu.
Vi runder også et par nyttige tips til selve rollen som leder i corona-situationen og ser frem på de kommende uger.

Dette arrangement er med andre ord din mulighed for en times time-out i selskab med Lederforeningen og kolleger, der er i præcis samme situation som dig selv.

Mød blandt andet ledelsesrådgiver Henrik Krogh, som har over 30 års professionel erfaring med at angribe trivsel og stress fra nye vinkler.

Henrik Krogh har bl.a. rådgivet DR, SAS, Novo Nordisk, Odense Arrest, Hærens Operative Kommando, Demenscenter København, LEGO og Coca-Cola. Han er forfatter til bestselleren ”Fra overlevelse til overskud”, og til den meget roste bog ”Fra battlemind til Safemind”.

I de seneste 12 år har han haft fokus på langtidsholdbare mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs f.eks. brandfolk i New York, hjemmeplejere på Nørrebro og soldater i krig og deres bagland. Henrik Krogh vil komme ind på, hvorfor to nye begreber kernetrivsel og kamptræthed skal sættes i spil for at kunne præstere langvarigt som ledere og som sundhedspersonale.

Dit personlige udbytte:

• Brug dette møde som inspiration til din personlige ledelse
• Hør hvilke udfordringer og tanker, andre ledere står med lige nu
• Sæt corona-tiden i perspektiv sammen med lederkolleger
• Få nyttige tips til overvejelser i den kommende tid.

Tilmeld dig HER

NB. Tilmelding senest den 11. maj kl. 12