Første store navn klar til INSPIRATOR

Op mod en halv snes af landets bedste oplægsholdere inden for ledelse og sundhedsområdet bliver en del af Lederforeningens konference INSPIRATOR. Nu afslører vi det første store navn.

Oprettet: 28.10.2019

Vi lover et spændende felt af oplægsholdere, når vi samler flere hundrede ledere til INSPIRATOR den 25. marts. Du skal blandt andet møde professor i filosofi Vincent F. Hendricks, der ser nærmere på identitetspolitik, krænkelseskultur og politisk korrekthed.

Tit og ofte ender diskussionerne i et polariseret os mod dem: Lederne imod medarbejdere, mændene imod kvinderne, folket imod eliten eller ytringsfrihedsforkæmperne imod de krænkelsesparate. Enten er du med dem, eller også er du med os, og du køber altid hele pakken.

Vincent F. Hendricks, træder et skridt tilbage med aktuelle eksempler – både de store geopolitiske og de nære fra hverdagen på arbejdspladsen.

Vincent F. Hendricks, Dr.phil, ph.d., er professor i formel filosofi ved Københavns Universitet og leder af Center for Information og Boblestudier samme sted. Han er forfatter til en række bøger. Som foredragsholder er han ikke kun enormt vidende og oplysende men også humoristisk. Vincent F. Hendricks har vundet en række priser for sin forskning herunder Videnskabsministeriets Eliteforskerpris, Roskilde Festivalens Eliteforskerpris og Choice Magazine Outstanding Title Award – og er tildelt DR's store formidlingspris, Rosenkjærprisen.

Glæd dig til et oplæg, der også bringer de filosofiske tanker om ledelse i spil.

I løbet af de kommende uger offentliggør vi flere navne på oplægsholdere på INSPIRATOR 2020. Sidste år deltog flere end 400 ledere fra sundhedsområdet i Lederforeningens fagkongres.

Tilmeld dig til INSPIRATOR her!

(foto: Steen Andersen - PR foto)