Glæd dig til flere ”hotshots” på årets fagkongres

Så er der truffet aftale med endnu et par spændende personer, der skal inspirere dig på årets store oplevelse i Lederforeningen. Vi nærmer os samtidig to hundrede deltagere til Fagkongres 2019 den 8. maj.

Oprettet: 18.01.2019

Næsten to hundrede ledere har allerede besluttet sig for at deltage i, hvad vi er sikre på, bliver årets store oplevelse i Lederforeningen. Dagen hvor du kan blive inspireret af både spændende oplæg om ledelse, workshops, en hel ”ledelsesby” med spændende små butikker og markedsplads - og naturligvis også mulighed for at møde kolleger, der er i præcis samme situation, som du selv.

Og nu afslører vi så endnu et par navne på de personer, som skal inspirere.

Fra det nye Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse får vi besøg af professor Mickael Bech. Mickael Bech har stået i spidsen for Vive, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, og er nu professor i sundhedsledelse på Aarhus Universitet. Mickael Bech fører dig med ind i kernen af ledelse i sundhedsvæsenet.

Glæd dig også til at møde professor Erik Elgaard Sørensen, der hører blandt de førende forskere indenfor sit felt med klinisk forskning af grundlæggende sygepleje. Aktuelt gennem forskningsprogrammet ”Patienten i Front – Forskning i Centrum 2013-18”, hvor der er igangsat mere end 40 forskningsprojekter i tæt samarbejde med sygeplejersker og ledere.

Tidligere har vi annonceret forfatteren til et par af tidens mest omtalte lederbøger, Morten Münster; erhvervspsykolog og forfatter Camilla Raymond og rådgiver indenfor strategisk ledelse, Lillian Mogensen.

Fagkongres 2019 foregår i Odense den 8. maj. Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig årets lederoplevelse HER