Har du et bud på en person, der fortjener...

Hvem fortjener Athena Prisen 2020? Dansk Sygeplejeråd og Bauta Forsikring vil gøre FN´s verdensmål til hverdagsmål med en ny pris. "Athena Prisen - gør verdensmål til hverdagsmål" belønner sygeplejefaglige indsatser, hvor bæredygtig udvikling er omsat til lokale mål og handlinger.

Oprettet: 31.01.2020

Sygeplejersker, som sikrer trygge forløb, og som forebygger unødvendige genindlæggelser. Sygeplejersker, som opfinder nye metoder, der får stor betydning for patienternes hverdag. Det er eksempler på initiativer, som Dansk Sygeplejeråd og Bauta Forsikring vil belønne med en ny pris, Athena Prisen.

Prisen gives til to forskellige initiativer, og hvert initiativ modtager 50.000 kroner. Den uddeles i maj og kan bruges til videreudvikling af ideen eller til formidling af resultaterne.

Athena prisen er opkaldt efter en ugleunge i Athen, som var så heldig at blive samlet op af selveste Florence Nightingale, og efterfølgende tog hun sig af uglen i flere år. Athena er også navnet på den græske gudinde for visdom, og samtidig symboliserer uglen klogskab.

Læs mere - og indstil din kandidat - her!