Hvad kan vi lære af Corona?

Lederforeningen og Tænketanken Forkant inviterer sammen med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole til virtuelt arrangement, hvor vi sammen ser nærmere på, hvad vi kan tage med fra coronakrisen.

Oprettet: 10.06.2020

Hvad lærte vi pludselig om sundhedsområdet? Hvad kan vi tage med videre? Falder vi automatisk tilbage til dagligdag og gamle vaner? Hvordan sikrer vi udvikling og undgår automatik?

Lederforeningen og Tænketanken Forkant inviterer sammen med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole til virtuelt arrangement, hvor vi sammen ser nærmere på, hvad vi kan tage med fra coronakrisen … og hvordan corona i øvrigt vil ændre sundhedsområdet.

Arrangementet foregår mandag den 22. juni kl. 16.00 – 17.15 – og er gratis for medlemmer i Lederforeningen. Der er dog begrænset antal pladser – så skynd dig at tilmelde dig.

Tilmelding HER

Vi lover en inspirerende time, der også sætter dine egne oplevelser i perspektiv. Du deler erfaringer med lederkolleger om, hvilke muligheder vi opdagede i forbindelse med coronakrisen. Og vi inviterer også folk, der har set forløbet fra sidelinjen til at dele tanker med os.

Mød blandt andet Mickael Bech, der er direktør for området Sundhed hos UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Mickael Bech har været professor i sundhedsledelse på Aarhus Universitet, og tidligere været direktør for VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd. Derudover tæller CV’et bl.a. også titler som centerleder for COHERE – Centre of Health Economics Research på SDU – og afdelingsleder af en analyseafdeling på Odense Universitetshospital.

PRAKTISK

”Hvad kan vi lære af Corona?” - virtuelt arrangement for ledere i sundhedsvæsenet

  • Dato: Mandag den 22. juni kl. 16.00 – 17.15
  • Tilmelding: Begrænset antal pladser – Tilmelding HER
  • NB. Tilmeldingsfrist: 21. juni.
  • Arrangementet foregår via den tekniske platform ”Teams”
  • Du modtager inden selve arrangementet link til arrangement - og hvordan du let kan medvirke via computer.