INSPIRATOR konferencen vokser yderligere

Årets store konference for ledere i sundhedsvæsenet fortsætter med at vokse. Nu føjer vi endnu to spændende oplæg til programmet for INSPIRATOR 2020. Lederforeningens konference INSPIRATOR, der tidligere hed fagkongressen, er for alle ledere i sundhedsvæsenet og foregår den 25. marts. Tilmeld dig nu!

Oprettet: 12.01.2020

Programmet for INSPIRATOR 2020 får endnu et par spændende navne på listen. Der er nu så mange oplæg, at du i praksis ender med at skulle vælge de emner og oplæg, som du synes passer bedst til din egen virkelighed ... eller hvordan du vil inspireres.

Alle deltagere får adgang til en app med program og beskrivelse af de mange muligheder - og kan så sammensætte deres egen "inspirator-liste" for dagen.

Der er mulighed for at vælge emner, der går tæt på ledelse i sundhedsvæsenet - men der er også en række emner, der udelukkende fokuserer på din grundlæggende rolle som leder. Blandt de mange emner er: Bag om begrebet "faglig ledelse"; Compassionfokuseret Ledelse; Hjernesmart Ledelse; Frygtløs Ledelse og Versantil Ledelse.

Nyeste oplæg på INSPIRATOR-listen :

Du kan blandt andet møde Rasmus Thy Grøn, der til daglig underviser private og offentlige organisationer omkring opbygningen af ledelseskapacitet.
Rasmus Thy Grøn ser nærmere på Versatil ledelse - der handler om at skabe den rette balance mellem strategisk og operationelt fokus og at balancere mellem en styrende og understøttende ledelsesstil. Det lyder måske nemt, men forskning og praksiserfaringer fortæller en anden historie. Bliv inspireret til at udvikle den rette balance i dit lederskab.

Rasmus Thy Grøn er partner i LEAD, og arbejde til dagligt med ledelses- og organisationsudvikling. Rasmus Thy Grøn forsker i, underviser og konsulterer private og offentlige organisationer omkring opbygning af ledelseskapacitet i den samlede ledelseskæde, i ledergrupper og hos individer.

Vil du udvikle dit mod som leder?

Vil du prikke til eller udvikle dit mod som leder, så skal du møde forfatter og erhvervspsykolog Thomas Lundby, der vil gå tæt på begrebet "frygtløs ledelse".

Aldrig har der eksisteret så mange lederudviklingsprogrammer. Aldrig har ledere vidst så meget om ledelse og ledelsesteorier. Men hvorfor tager mange ledere så ikke fat om dårlig adfærd og konflikter?
Problemet er ofte ikke teoretisk, men praktisk. Ledere ved nok om ledelse, men de handler ikke altid på deres viden. De ved godt, hvad der bør gøres i en given situation, men er ikke villige til at stå i det ubehag og den usikkerhed, der er forbundet dermed.

Thomas Lundby, der arbejder i IMPAQ, vil fortælle om “frygtløs ledelse” som et mindset til at udvikle sit følelsesmæssige mod som leder. Thomas Lundby har gennem sit mangeårige virke afdækket de ting som ledere typisk frygter, og som afholder dem fra at agere med det mod der skal til for at være en kompetent leder i dag. Thomas vil afsløre, hvad det er, vi som ledere frygter og hvordan vi kan udvikle vores mod.

FAKTA:

  • INSPIRATOR er Lederforeningens store årlige konference for ledere i sundhedsvæsenet.
  • INSPIRATOR har fokus på at udvikle dig som leder via oplæg, aktive ledelses-værksteder, netværk med leder-kolleger mm.
  • INSPIRATOR foregår den 25. marts på Hotel Comwell i Kolding.
  • Alle ledere i sundhedsvæsenet kan deltage i INSPIRATOR! 
  • Medlemmer i Lederforeningen deltager til rabatpriser!
  • Programmet starter med morgenbuffet kl. 9.00. Oplæg, værksteder, frokost, eftermiddagskaffe og fælles afslutning kl. 17.45.
  • Tilbud om ekstra hyggelig afslutning med middag og "aftenlounge" med xtra overraskelser. kl. 18.00 - 21.00
  • Mulighed for overnatning til rabatpris og mulighed for at booke mødelokale dagen efter til fx. privat leder-teammøde. 

Find hele programmet for INSPIRATOR her!
Tilmeld dig til INSPIRATOR her!