Invitation til Leder-netværksdag 2019

Lederforeningen sætter ekstra fokus på fordelene ved at skabe netværk mellem ledere i sundhedsvæsenet. Et tilbud med en særlig netværksdag skal få flere til at skabe netværk med andre lederkolleger. Leder-netværksdag 2019 foregår mandag den 2. september og er gratis for medlemmer i foreningen.

Oprettet: 08.07.2019

God ledelse handler også om at tale med andre ledere om de gode og de svære situationer ...og lade sig inspirere. Det er baggrunden for, at Lederforeningen nu sætter ekstra skub på ideen om at skabe netværk mellem ledere indenfor sundhedsvæsenet. Med en særlig leder-netværksdag håber foreningen, at flere ledere vil skabe netværk med andre lederkolleger.

Leder-netværksdag 2019 afholdes mandag den 2. september på Severin Kursuscenter i Middelfart. På ledernetværksdagen vil der både være fokus på, hvordan man selv kan styrke sit personlige ledelsesgrundlag - og også hvordan et netværk med kolleger kan medvirke til at styrke den personlige ledelse.

Som afslutning på netværksdagen får deltagerne en lille netværkskuffert med sig hjem. I kufferten er der både inspiration til kommende møder i netværket; tips til hvordan netværksmøderne kan blive endnu mere inspirerende med oplægsholdere udefra mm.
Kufferten kan således blive en god start på et nyt netværk … eller give ny energi, hvis man allerede har et netværk.

Leder-netværksdag 2019 er gratis for medlemmer i Lederforeningen, og foreningen tilbyder samtidig også at betale udgift til transport i forbindelse med arrangementet.

Læs mere om Leder-netværksdag 2019 og tilmeld dig HER