Ledelseskonference med endnu et scoop

Årets konference for ledende sygeplejersker og lederkolleger indenfor sundhedsområdet fortsætter med at vokse. Rikke Østergaard er erhvervssociolog, rådgiver og forfatter til den populære bestseller om Preben. Og nu har du mulighed for at opleve Rikke Østergaard på INSPIRATOR.

Oprettet: 01.03.2023

INSPIRATOR 23 er muligheden for et boost til din ledelse som leder i sundhedsvæsenet. Og årets program bliver ved med at udvikle sig.

Kvinden bag bestsellerbogen "Vi havde en fest, men så kom Preben" er seneste navn over oplægsholdere på INSPIRATOR.

Følelsesmæssig forurening er Rikke Østergaards sigende betegnelse for den dårlige atmosfære og negative arbejdsmiljø, som kan opstå på arbejdspladser og blandt kollegaer. En arbejdsplads ladet af negativitet, brok, stress og manglende motivation skaber selvsagt dårlige resultater.

Men hvordan får man vendt den følelsesmæssige forurening til et godt arbejdsmiljø med positivitet, samarbejde og trivsel? Det spørgsmål forsøger Rikke Østergaard at besvare på INSPIRATOR.

Konferencen foregår den 25. april på Nyborg Strand - og samler nu flere end tre hundrede ledende sygeplejersker og andre ledere fra sundhedsområdet.

Et andet nyt navn på listen over eksperter, der skal inspirere, er Mikkel Severin.

Mikkel Severin rådgiver topledere og virksomheder om afkodning af folk og emotionel intelligens indenfor ledelse og forhandling baseret på sine Mind Control teknikker.

I sine programmer hjælper han sine klienter med at skabe massive, hurtige og vedvarende resultater. Mikkel er ekstern rådgiver på Copenhagen Business School’s bestyrelsesuddannelse, hvor han har undervist i emotionel intelligens, afkodning af folk og optimal team performance og forhandling baseret på sine Mind Control teknikker.

Også HR-direktør i Region Hovedstaden, Kirstine Vestergård Nielsen, bliver spændende indslag på INSPIRATOR. Kirstine Vestergård Nielsen lægger op til spændende debat om, hvordan udviklingen i sundhedsindsatsen kan bringes tilbage på spor, så behandlingen sikres samtidig med et godt arbejdsmiljø for de ansatte.

Programmet til INSPIRATOR vil få tilføjet flere navne i den kommende tid. Men allerede nu er der en række interessante tilbud.

Medlemmer i Lederforeningen deltager i konferencen til særpris. Konferencen er åben for alle ledere indenfor sundhedsområdet.

Læs mere HER
Tilmeld dig HER