Ledelseskonsulent til Lederforeningen

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for ledere, der arbejdet inden for sundhedsområdet? Så skal du overveje denne stilling som ledelseskonsulent i Lederforeningen.

Oprettet: 22.09.2020

Sygeplejefaglige ledere i sundhedsområdet har et fælles fagligt mødested, hvor vi har fokus på ledelse og lederens vilkår.
I Lederforeningen forhandler og sikrer vi ledernes løn og ansættelsesvilkår. Vi rådgiver, giver ledelsesparring og vejleder personligt om løn/ansættelsesmæssige- og organisatoriske forhold samt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder også medlemsarrangementer, kurser og andre tilbud, der kan medvirke til inspirere i lederlivet. Og vi understøtter og viderebringer politiske prioriterede emner i forhold til hele sundhedsområdet.

Har du lyst til at blive en del af holdet, der løfter opgaven i hverdagen?

Kan du levere professionel service og understøtte vores medlemmer i et tæt samarbejde med dygtige kolleger? Trives du i en politisk organisation, et samarbejdsorienteret miljø med høj intensitet, ansvar og hurtige beslutninger?
Så er du måske vores nye kollega og konsulent i Lederforeningen. Vi søger lige nu en ledelseskonsulent, der kan varetage medlemmernes interesser på Sjælland - men også være indstillet på at hjælpe på tværs af landet.

Ansøgningsfrist: 27.09

Læs stillingsopslaget HER!