Lederforeningens bestyrelse igen fuldtallig

Der måtte kampvalg til, da lederne i Valgkreds Sjælland skulle finde en ny repræsentant til Lederforeningens bestyrelse. Valget er faldet på afdelingssygeplejerske Patricia Vallebo Lindhardt.

Oprettet: 21.05.2019

Der kommer yderligere fokus på at skabe et bedre arbejdsmiljø for lederne og udvikling af selve lønstrukturen blandt lederne.
Det er nemlig nogle af de mærkesager, som det nye bestyrelsesmedlem Patricia Vallebo Lindhardt tager med sig ind i sin nye funktion som en del af Lederforeningens bestyrelse.

Patricia Lindhardt er valgt til bestyrelsen blandt kollegerne i Valgkreds Sjælland.

Da der var kampvalg om den ledige plads i bestyrelsen den 15. maj, vandt Patricia valget foran Marlene Ballin. Marlene Ballin er således nu suppleant til de to repræsentanter fra Valgkreds Sjælland.

Patricia Vallebo Lindhardt er 45 år, og er ansat på SUH, Køge, som afdelingssygeplejerske og afsluttet Master of Business Administration i 2018. Patricia Lindhardt er valgt som bestyrelsesmedlem frem til oktober 2021.

Læs hele opstillingsgrundlaget for Patricia Lindhardt HER

Foto: Lederforeningens næstformand Peter Stuhaug havde blomster til  både det nye medlem i bestyrelsen Patricia Vallebo Lindhardt  (midten) og ny suppleant Marlene Ballin.