Lederforum - online møder med ledelsestemaer

Nu har du mulighed for at opleve et anderledes netværksforum med ledere i sundhedsvæsenet, hvor I mødes online til fire spændende faglige temaer og snakker om jeres egne erfaringer og udfordringer. Lederforeningen udbyder online-lederforum i samarbejde med Center For Ledelse.

Oprettet: 05.08.2019

Synes du, at det kan være svært at få etableret netværket med andre ledere? I så fald kan du få mulighed for at opleve en række af de gode ting, som et netværk kan give dig som leder.

Lederforeningen tilbyder nu et online-lederforum, hvor du møder andre lederkolleger og samtidig får ny viden om fire konkrete og aktuelle emner. Det foregår virtuelt. I mødes første gang i november 2019, hvorefter der er er tre yderligere møder frem til sommeren 2020.

Dit nye lederforum foregår via din computer og ved hjælp af et nyt online-værktøj, så du både kan få spændende oplæg og samtidig efterfølgende deltage i små gruppediskussioner.

Der afvikles fire møder på fastlagte datoer – tre timer hver gang. Hvert møde har eget tema og tilhørende oplæg´fra Center For Ledelse. Du får således både mulighed for at dele viden og erfaring med lederkolleger, der alle arbejder inden for sundhedsområdet, og samtidig får du præsenteret ny viden om de fire temaer.

Der er begrænset deltagerantal til dette online-lederforum, idet vi kun udbyder tyve pladser!  Deltagerpris for hele forløbet med de fire møder: 4996 kr. eks. moms – (6.245 kr. incl. moms).

Læs mere om de fire temaer, og tilmeld dig HER

De fire temaer i forløbet er:

1. mødeMed kerneopgaven som drivkraft!
2. møde:
Styrk dit Lederskab og få følgeskab!
3. møde
: Når dine medarbejdere bliver modarbejdere!
4. møde:
Forandringer er et vilkår!

NB. Du har mulighed for at tilmelde dig, og dermed reservere en plads, uden at det binder dig endeligt til forløbet. Din tilmelding er først endeligt bindende efter den 9. oktober.

Reservér plads på Online Lederforum HER