LEDERtimen

I ”LEDERtimen” vender vi ugens oplevelser med lederkolleger - og snakker om dét at udøve ledelse både i de lette og de mere svære situationer. Torsdag den 25. maj handler det om et yderst aktuelt emne: Hvordan vi kan implementere på den gode måde, så tingene lykkes.

Oprettet: 01.03.2023

I ”LEDERtimen” vender vi ugens oplevelser med lederkolleger - og snakker om dét at udøve ledelse både i de lette og de mere svære situationer.

Og denne gang altså blandt andet om at implementere.

Som ledere ved vi som regel, hvad der er brug for og i hvilken retning vi gerne vil have organisationen til at handle eller gå.

Men hvordan implementerer vi på den gode måde, så tingene lykkes? Hvordan får vi vores medarbejdere eller organisation til at indarbejde strategien med glæde og naturlighed? Kan vi lykkes at få folk til at arbejde med os - i stedet for at risikere et modspil?

Vi deler erfaringer – og vi får også et spændende syn udefra, der kan inspirere til vores snak.

Søren Obed Madsen har netop udgivet en spændende bog om netop det at lykkes med selve implementeringen – og hvorfor det er så svært at implementere. Og bogen har fået flotte anmeldelser.

Til daglig underviser Søren Obed Madsen på CBS. Søren Obed Madsen deltager i Ledertimen til en snak om, hvilke roller vi har, når vi skal lykkes med at implementere, og hvordan det påvirker vores muligheder – for eksempel, når vi som ledende sygeplejersker skal lykkes med at implementere forandringer i sundhedsindsatsen. Ud fra Sørens pointer taler vi så efterfølgende om vores egne erfaringer.

I ”LEDERtimen” vender vi ugens oplevelser med lederkolleger - og snakker om dét at udøve ledelse både i de lette og de mere svære situationer. 

Konceptet for LEDERtimen er i øvrigt enkelt: Vi tager et relevant emne eller dilemma som udgangspunkt for, at vi så byder ind med tanker, erfaringer, bud på løsninger eller måske hvordan vi har oplevet det personligt. 

LEDERtimen er derfor også din mulighed for at dele erfaringer med kolleger.                                       

Praktisk:

  • LEDERtimen varer præcis en time.
  • LEDERtimen – torsdag den 25. maj kl. 16.30 – 17.30.
  • Denne gang blandt andet om at lykkes med at implementere.
  • Vi aftaler fra start nogle få spilleregler, for eksempel at vi snakker fortroligt med hinanden.
  • Arrangementet er gratis og foregår virtuelt.
  • Arrangementet er forbeholdt medlemmer i Lederforeningen.

Tilmeld dig det virtuelle arrangement - LEDERtimen - den 25. maj - HER!