Lige løn for lige ledelse

Nu skal historien ændres. Lederforeningen starter på mandag den 8. marts med at forme et ”forandringsmanifest” for ledende sygeplejerskers løn. Deltag og vær med fra starten!

Oprettet: 03.03.2021

INVITATION
Ligeløn og lige løn for lige ledelse opnås desværre ikke sådan lige ved forhandlingsbordet og i overenskomsterne. Overenskomstsystemet er ikke skruet sammen til at kunne løse den grundlæggende lønulighed, der har eksisteret siden 1969 og den såkaldte ”tjenestemandsreform”.

For at opnå ligeløn kræver det derfor politisk opmærksomhed på Christiansborg og politisk vilje på tværs af politiske partier til at handle og ændre et tydeligt urimeligt system, der skaber urimelige forskelle på arbejdsmarkedet.

I anledning af 8. marts søsætter Lederforeningen derfor et nyt initiativ. Med gode argumenter og med et tydeligt signal fra de ledende sygeplejersker om, at det er på tide at ændre måden at tænke løn i det danske sundhedssystem.

På vores medlemsmøde ”LEDERpolitik” i februar i Lederforeningen blev ideen om et forandringsmanifest født.
Mandag den 8. marts inviterer vi dig til, at vi tænker store tanker og starter med at formulere et forandringsmanifest, der skal forandre lønuligheden.

Deltag og vær med fra starten.

Praktisk

• Vi afholder 8. marts arrangementet ”Lige løn for lige ledelsesarbejde” virtuelt via TEAMs
• Mandag den 8. marts kl. 15.30 – 17.00
• Alle ledende sygeplejersker kan deltage. Deltagelse er gratis.
• Tilmelding til arrangementet senest søndag den 7. marts kl. 23.59

Tilmeld dig HER!