Mulighed for særlig indsats mod sygefravær

Det er nu, at du skal søge penge, hvis du har plan om at gøre en særlig indsats for at forhindre sygefravær.

Oprettet: 27.11.2019

Har du en plan om at arbejde målrettet og systematisk med at nedbringe sygefraværet i din afdeling eller på din arbejdsplads? Så har du lige nu mulighed for at opnå økonomisk støtte til projektet.

Udvalgte offentlige arbejdspladser får yderligere midler til at arbejde målrettet og systematisk med sygefraværsindsatsen i projekt ”Sygefravær på offentlige arbejdsplader”, med udgangspunkt i den sygefraværsindsats, de allerede har i dag.

Den tidligere regering indgik en aftale med Kommunernes Landsforening og Danske Regioner om at afsætte 100 mio. kr. til en pulje. Puljen er målrettet de arbejdsområder og arbejdspladser i den offentlige sektor, hvor udfordringerne med sygefravær er størst, eller hvor arbejdsopgaverne gør, at arbejdsmiljøet er særligt belastet.

Puljen skal bidrage til, at udvalgte offentlige arbejdspladser med udgangspunkt i den sygefraværsindsats, de allerede har i dag, får yderligere midler til at arbejde målrettet og systematisk med sygefraværsindsatsen i projekt ”Sygefravær på offentlige arbejdsplader”.

Ansøgninger skal sendes til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering via styrelsens tilskudsportal senest torsdag den 5. december.

Læs hvordan du kan ansøge HER!