Nu udvider vi "Inspirator"

Næsten to hundrede har allerede sikret sig billet til årets store lederoplevelse i Lederforeningen i 2020. Nu udvider vi derfor INSPIRATOR med ekstra aftenoplevelse!

Oprettet: 27.11.2019

INSPIRATOR 2020 forgår den 25. marts og er din mulighed for at få inspiration til din funktion som leder i sundhedsvæsenet.
Lederforeningens fagkongres springer ud med nyt navn – og nu udvider vi tilmed også hele oplevelsen med en aften …hvis du altså har lyst?

INSPIRATOR er en hel dag med spændende oplæg, debatter og perspektiv på dit lederliv. Normalt slutter vi programmet med et godt tilbud om en hyggelig netværksmiddag. Det tilbud har vi også den 25. marts – endda til en billigere pris end tidligere.
Men nu lokker vi tilmed med hyggelig ”Inspirator-aftenlounge” efter netværksmiddagen.

Udvidelsen betyder, at du kan vælge at blive og dermed få en ekstra aftenoplevelse helt frem til klokken 21.00
 

Vi sætter hele dagen i hyggelig ramme

I INSPIRATOR-AFTENLOUNGE sætter vi dagens oplevelser i perspektiv på en anderledes måde … med plads til både smil og hyggelige snakke. Og mon ikke at der også bliver hevet et instrument frem…

Vidste du i øvrigt, at mange har gjort det til en fast tradition at blive og overnatte i forbindelse med dette arrangement i Lederforeningen? Med Inspirator-aftenlounge er det tilbud måske også blevet endnu mere attraktivt.

  • INSPIRATOR 2020 er for alle ledere indenfor sundhedsområdet. Som medlem i Lederforeningen kan du deltage til særpris.
  • Via Lederforeningen kan du samtidig overnatte på Hotel Comwell Kolding til rabatpris.
  • Benytter I lejligheden for en fællesoplevelse med møde dagen efter, så kan I også booke både overnatning og mødelokale til rabatpris.

Sidste år deltog fire hundrede ledere fra hele sundhedsområdet i dette arrangement. Med de mange forudbestillinger tyder meget på, at vi bliver endnu flere den 25. marts. Bliv en del af netværket og denne særlige lederdag ved at bestille din billet allerede nu. Gør det til en fælles oplevelse ...tag din lederkollega med!

Tilmeld dig til INSPIRATOR her!