Program er ved at tage form

Årets fagkongres i Lederforeningen tegner til at blive det måske stærkeste opbud af spændende oplæg og workshops om ledelse. Alle medlemmer kan deltage. Som medlem har du adgang til særpris.

Oprettet: 18.01.2019

Overskriften for årets lederoplevelse er ”Sundhed i Verdensklasse”, og alle ledere i sundhedsvæsenet har mulighed for at deltage. Men naturligvis er der særpris, når du er medlem i Lederforeningen.

Pris for deltagelse:

2500 kr. – medlemspris incl. moms – festmiddag 600 kr.
4750 kr. – gæstepris incl. moms – festmiddag 800 kr.

 

Sprudlende program

Fagkongres 2019 er en hel dag fyldt med inspiration til din funktion som leder i sundhedsvæsenet. Vi starter med hyggelig morgenmad - og så veksler vi mellem debatter, oplæg og også tid til at vende det hele med andre kolleger.

I løbet af dagen vil du få mulighed for at vælge dig ind på en række forskellige oplæg og workshops.

Du kan således sammensætte dit eget program for dagen.

Her er, hvem du blandt andet kan glæde dig til at møde:

fagkongres_-_navne

Morten Münster: Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

Mød én af de mest omtalte forfattere lige nu til danske bøger om adfærd på arbejdspladser og ledelse, når Morten Münster kommer og inspirerer på Lederforeningens Fagkongres 2019 den 8. maj.

… Mennesker i den virkelige verden opfører sig ikke sig som de mennesker, vi bygger vores strategier til. Og denne misforståelse betyder, at vi kommer til at modarbejde menneskers biologi, når vi tror på, at gode argumenter, brændende platforme, klassisk change management, pjecer, kampagner og fællesmøder kommer til at rykke noget.  For det gør det ikke længere ….

Morten Münster er forfatter til to bestsellere om adfærd: ‘Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter’ og ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’.

Morten Münster har været med til at grundlægge ”The Nudging Company” og arbejdet med at implementere adfærdsdesign i danske og globale virksomheder såsom Novo Nordisk, Nordea, Adidas, Leo Pharma, NATO, Siemens og en lang række offentlige organisationer og interesseorganisationer. Der er garanti for en ægte peptalk om, hvordan du skaber forandringer med adfærdsdesign.

Mickael Bech: Moderne ledelse i dansk sundhedsvæsen

Professor Mickael Bech har stået i spidsen for Vive, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, og er nu professor i sundhedsledelse på Aarhus Universitet og en del af det nye Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse. Mickael Bech fører dig med ind i kernen af ledelse i sundhedsvæsenet.

Camilla Raymond: Luppen på gruppen!

http://customers.anpdm.com/shared/images/pixel.gifVil du gerne udvikle din medarbejder- eller ledergruppe? Drømmer du om at få flere af gruppens stemmer i spil på jeres møder, og vurderer du, at gruppen har et større potentiale for at arbejde endnu bedre sammen? Måske oplever du endda, at gruppens dynamik af og til står i vejen for de opgaver, som du ønsker, at dine medarbejdere skal koncentrere sig om?

Camilla Raymond, erhvervspsykolog og forfatter til bøgerne "Arbejdsrelationer & Relationsarbejde" og "Luppen på Gruppen" besøger Fagkongres 2019.

Få 4 værktøjer, der hjælper dig med at få vendt gruppens dynamik, så flere af gruppens gode kræfter kommer i spil, og flere tager et medansvar for det, de måske ellers er utilfredse med.

Erik Elgaard Sørensen: Med patienten i front

Professor Erik Elgaard Sørensen hører også blandt de førende forskere indenfor sit felt med klinisk forskning af grundlæggende sygepleje. Aktuelt gennem forskningsprogrammet ”Patienten i Front – Forskning i Centrum 2013-18”, hvor der er igangsat mere end 40 forskningsprojekter i tæt samarbejde med sygeplejersker og ledere.

Lilian Mogensen: Kunsten at lede, når du er fanget i et dilemma...

Alle ledere kender til den situation, at man er fanget i et eller flere dilemmaer, man ikke sådan kan undslippe. Dilemmaer, der kunne vise sig som modsatrettede behov eller mål.

Her kræves der god balanceret ’dilemmaledelse’. At udøve dilemmaledelse er udfordrende, men også spændende for lederen; det er personligt belastende, men også givende; det styrker selvtillid, stolthed og passion, men efterlader også en gnavende orm pga. de mange fravalg, usikkerheden og tvivlen, som bygger rede i lederens sind.

Lilian Mogensen er bestyrelsesmedlem og rådgiver inden for digitalisering, strategisk forretningsudvikling, HRM og ledelse. Mød Lilian Mogensen på Fagkongres 2019.

Der vil komme flere navne til programmet for fagkongressen i den kommende tid. Lederforeningens Fagkongres er tænkt som årets store lederoplevelse for ledere indenfor sundhedsvæsenet. i alt forventes omkring fire hundrede ledere fra alle dele af sundhedsområdet at deltage.

Ud over en række spændende oplæg og workshops vil der også blive en "Ledernes By" med masser af inspirerende butikker, boder og oplevelser. Dagen afsluttes med stor festmiddag.

Tilmeld dig til årets lederoplevelse HER