Programmet vokser

Programmet for forårets store lederoplevelse begynder nu for alvor at tage form. Du kan møde en halv snes af de mest aktuelle oplægsholdere inden for ledelse og sundhedsområdet. Og nu røber vi fem af navnene.

Oprettet: 11.12.2019

Begynd bare at glæde dig ...for alt tegner nu til, at det bliver et stærkt hold af spændende oplægsholdere, som du skal møde på Lederforeningens lederkonference INSPIRATOR.

Ud over filosof Vincent Hendrichts kan du blandt andet også møde Anette Prehn, der sætter fokus på hjernesmart ledelse; Michael Andersen der kigger nærmere på Compassionfokuseret ledelse og Anne Mette Møller, der ser på, hvad faglig ledelse egentlig indebærer.

Disse oplægsholdere kommer på INSPIRATOR 2020


INSPIRATOR byder også byde på mange andre oplevelser. 

Du kan besøge en lederby med flere en en snes spændende markedsboder. Vi laver en lederlounge, hvor du kan netværke med kolleger og hvis du vælger "hele pakken" afslutter vi dagen med aftenlounge efter den hyggelige middag.

Læs mere og tilmeld dig her!

Foreløbig har to hundrede ledere tilmeldt sig til INSPIRATOR 2020, der afholdes den 25. marts i Kolding. Deltagertallet ventes at nå i nærheden af fire hundrede ledere.