Smagsprøve! Forbered dig på årets lederoplevelse

Flere end 350 ledende sygeplejersker har tilmeldt sig til Fagkongres 2019, og du kan stadigvæk nå at komme med. Nu har vi samlet lidt xtra inspiration, så du kan få en lille smagsprøve.

Oprettet: 04.04.2019

Vi nærmer os, at hver tiende sygeplejefaglige leder har tilmeldt sig til fælles inspirationsdag om ledelse i det danske sundhedsvæsen anno 2019.
Den 8. maj omdanner vi det nye konferencested ODEON i Odense til en pulserende lederby med butikker, bytorv, debatter, café, restaurant og med flere end et dusin spændende oplæg om ledelse og sundhed i verdensklasse.

( Læs program HER )

Ti hovednavne bliver omdrejningspunkt om dagens inspiration. Men også en række "mini-speed-talks" med tydelig inspiration fra de berømte Ted-Talks bliver blandt de ting, som du kommer til at opleve.

Og hvorfor ikke tage forskud på oplevelserne?

Smagsprøver på Fagkongres 2019 

Vi har fundet lidt smagsprøver på et par af emnerne, så du allerede nu kan mærke hjernen gå på opdagelse..

___

SMAGSPRØVE NR. 1.

Den 8. maj får du de fire kropssprogssignaler, der gør dig overbevisende, når du kommunikerer budskaber til din leder eller din afdeling. Vi kalder dem Powertricks, fordi de giver gennemslagskraft, så det du siger bliver taget mere alvorligt. Lene Kobbernagel, kropssprogsekspert og kommunikationsrådgiver fortæller på Fagkongres 2019 om den personlige gennemslagskraft.

Men allerede nu kan du inspireres. Læs om kropssprogets signaler i artikel af Lene Kobbernagel HER

___

SMAGSPRØVE NR. 2.

Adfærdsdesign handler om at bruge viden fra felterne psykologi, sociologi og antropologi til at påvirke den kontekst, mennesker træffer beslutninger i. Vi tør godt love, at du bliver inspireret til nye måder at tænke din ledelse, når du skal høre Morten Münster, forfatter til to bestsellere om ledelse, blandt andet ”Jytte fra Marketing er gået for i dag”.

Kender du ikke bogen, så tilbyder vi et kapitel som inspiration til at filosofere om ideen i "adfærdsdesign" HER

___

SMAGSPRØVE NR. 3.

Måske kan du genkende situationen, at et afdelingsmøde pludselig kan udvikle sig til korslagte arme, rullende øjne og et dybt suk.
Camilla Raymond er erhvervspsykolog og forfatter og giver den 8. maj gode fifs til dig, der gerne vil udvikle din medarbejdergruppe eller ledergruppe ved at sætte ”luppen på gruppen”.

Du kan hive luppen frem allerede nu, og læse indledningen til bogen "Luppen på gruppen", som Camilla Raymond har skrevet - HER

___

Vi lover dig en af årets store oplevelser, når det gælder dit arbejdsliv. Og hvorfor egentlig snyde dig selv for at møde kolleger fra hele landet, der lige som dig har fokus på ledelse?

Mange har valgt al følges til fagkongres, og mange overnatter og udvider oplevelsen med et møde. Lederforening tilbyder særpris på overnatning.

Læs mere om hele programmet HER

Tilmeld dig HER

NB. Du er naturligvis også meget velkommen som deltager, hvis du er leder inden for sundhedsområdet, men ikke er medlem i Lederforeningen! Medlemmer i lederforeningen deltager til særpris!