Sundhedspolitisk indspark til sundhedsvæsenets ledere

Når flere end trehundrede ledere fra alle dele af sundhedsvæsenet og hele landet mødes til Lederforeningens årlige inspirationsdag med fokus på ledelse, får deltagerne også et lidt anderledes syn på hverdagen fra én af de mest indflydelsesrige sundhedspolitiske ledere.

Oprettet: 31.01.2020

Formand for Danske Regioner, Stephanie Lose, der tillige er formand for regionsrådet i Region Syddanmark, har takket ja til invitationen om at kigge forbi årets store ledelseskonference i Lederforeningen den 25. marts.

Lederforeningens formand, Irene Hesselberg, er glad for at kunne give Stephanie Lose mulighed for at møde de sygeplejefaglige ledere på denne måde. 

- Vi er rigtig glade for, at Stephanie Lose har lyst til at dele et par af sine tanker om udfordringerne i sundhedsvæsenet i fremtiden. Det er altid interessant for os ledere i sundhedsvæsenet at være i dialog med politikerne. Men lige nu er det da særlig spændende, fordi der jo både tales om ny nærhedsreform og også snart skal forhandles om en ny sundhedsreform og i hvilken retning vi gerne vil bevæge vores fælles sundhedsvæsen og hele sundhedsvæsen. Denne sundhedsaftale har regeringens sundheds- og ældreminister, Magnus Heunicke annonceret gerne skal falde helt på plads senest i 2023, siger Irene Hesselberg, der er formand i Lederforeningen, og tilføjer:

- Også med dét i tankerne er det vigtigt, at vi mødes og deler tanker allerede nu. Derfor er jeg ekstra glad for, at Stephanie Lose kommer til vores konference. 

Stephanie Lose hører blandt landet absolut mest centrale politikere. 2019 var året, hvor Stephanie Lose røg ind på toplisten over Danmarks mest indflydelsesrige politikere som sundhedsvæsenets mest magtfulde politiker.  Hun talte blandt andet sin partiformand i Venstre, Lars Løkke Rasmussen, midt imod i forhold til regionernes berettigelse og fremtid. I dag har Venstre som bekendt udskiftet sin formand. 

Lederforeningens årlige konference er tidligere gået under navner "fagkongressen", men har nu skiftet navn til INSPIRATOR. 

INSPIRATOR foregår den 25. marts i Kolding. Alle ledere i sundhedsvæsenet kan deltage. Medlemmer i Lederforeningen opnår særrabat på deltagelse.

Tilmeld dig til INSPIRATOR her.