Vi løfter sløret ...første navn!

Det bliver et sprudlende program på årets Fagkongres i Lederforeningen den 8. maj. Og du kan vælge frit mellem de mange arrangementer i løbet af dagen. Vi offentliggør løbende programmet. Glæd dig allerede nu til at skulle møde forfatteren til to danske bestsellere om adfærd og ledelse, Morten Münster.

Oprettet: 30.11.2018

… Mennesker i den virkelige verden opfører sig ikke sig som de mennesker, vi bygger vores strategier til. Og denne misforståelse betyder, at vi kommer til at modarbejde menneskers biologi, når vi tror på, at gode argumenter, brændende platforme, klassisk change management, pjecer, kampagner og fællesmøder kommer til at rykke noget.  For det gør det ikke længere ….

***

Mød én af de mest omtalte forfattere lige nu til danske bøger om adfærd på arbejdspladser og ledelse, når Morten Münster kommer og inspirerer på Lederforeningens Fagkongres 2019 den 8. maj.

Morten Münster er forfatter til to bestsellere om adfærd: ‘Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter’ og ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’.

Morten Münster har været med til at grundlægge ”The Nudging Company” og arbejdet med at implementere adfærdsdesign i danske og globale virksomheder såsom Novo Nordisk, Nordea, Adidas, Leo Pharma, NATO, Siemens og en lang række offentlige organisationer og interesseorganisationer.

Der er garanti for en ægte peptalk om, hvordan du skaber forandringer med adfærdsdesign.

Og vil du gerne inspireres på forhånd, har du mulighed for at få et gratis kapitel af bogen ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag” allerede nu…

FÅ GRATIS KAPITEL HER

Deltagelse til særpris

Husk, at du i december kan tilmelde dig til særpris til årets store lederarrangement og spare 20 % på din billet til Fagkongres 2019.

TILMELD DIG TIL RABATPRIS HER