Webinarer om fremtidens ældreindsats

Lederforeningen bidraget til debatten om, hvordan fremtidens ældreindsats kan indrettes. KL har inviteret til webinarer og drøftelse af, hvad der skal til for at sikre de bedste rammer for ældre mennesker med behov for pleje og omsorg.

Oprettet: 11.05.2022

Statsministeren annoncerede i sin nytårstale behovet for en ny ældrelov, som skal gøre op med den omfangsrige regulering og dokumentation på ældreområdet.
Et arbejde er nu igangsat med tre hurtigt arbejdende ekspertgrupper, som skal undersøge, hvordan det konkret kan lade sig gøre og komme med input til et rådgivende panel.
Derfor har KL inviteret til en åben dialog og drøftelse af, hvad der skal til for at sikre de bedste rammer for ældre mennesker med behov for pleje og omsorg. Lederforeningen har taget imod tilbuddet, og medvirker i debatten.

Lederforeningens formand, Irene Hesselberg, og foreningens næstformand, Marie Rosbjerg, deltager i de første to af tre webinarer om emnet.

Irene Hesselberg snakker værdighed og retssikkerhed i det første webinar. HER
Marie Rosbjerg snakker kvalitet og faglighed i det andet webinar. HER

Du kan se eller gense invitation og alle webinarerne - og få indblik i de forskellige tanker om fremtidens ældrepleje - HER