Løntjek

DSR afholder løntjek sammen med FTF og LO i ugerne 46 og 47 i 2018 . Find redskaber og hjælp til at få styr på din løn her.

Er du OK?

Er du OK?

Dansk Sygeplejeråd er en fagforening med OK-mærke. Det betyder, at vi har et unikt kendskab til vores medlemmers fag, og at vi forhandler overenskomster med arbejdsgiverne.

Læs mere om, hvad det betyder for dig.

Hjælp til lønsedlen

Dansk Sygeplejeråd står klar til at hjælpe, hvis du skal have tjekket din lønseddel. Det sker ved løntjek i alle kredse i landet i ugerne 46 og 47 i 2018, men også ved telefonisk henvendelse til din kreds.

Mere end hver tredje sygeplejerske havde fejl på lønsedlen i 2016, viser en undersøgelse, Dansk Sygeplejeråd har foretaget ( Læs analysen: Fejl i lønsedler).

Og det er ikke altid lige let at finde hoved og hale på sin lønseddel.

Men du kan lære selv at læse den, og du kan tage kontakt til din tillidsrepræsentant eller din lokale kreds for at høre, hvordan de bedst kan hjælpe dig.

Få styr på din løn

Vi har samlet de vigtigste informationer om løn i forhold til vagtplan, fridage og helligdage i en pdf:  Få styr på din løn

Få hjælp i din kreds

I Dansk Sygeplejeråds kredse vil medlemmer som altid kunne få tjekket deres lønsedler, men der vil også i nogle kredse være aktiviteter som løncaféer og møder på arbejdspladser med undervisning og løntjek.

Mere om Er du OK?