Debatoplæg om OK21

Hvad er vigtigt at tage med til forhandlingsbordet til OK21? Læs Dansk Sygeplejeråds debatoplæg til forhandlingerne om en ny overenskomst.

Emner og ønsker til overenskomstforhandlingerne i 2021

Overenskomst sætter rammerne for løn, arbejdstid, arbejdsmiljø, kompetenceudvikling, pension og meget andet. Dine ønsker er udgangspunktet for, hvad vi tager med til forhandlingsbordet. Derfor er vi rigtig glade for, at så mange sygeplejersker har meldt ind med deres ønsker for en ny overenskomst i 2021.

I Dansk Sygeplejeråd, Lederforeningen og på det statslige område har vi lavet en række debatoplæg om, hvilke krav og fokusområder, der gør sig gældende ved overenskomstforhandlingerne i 2021. 

OK21: Debatoplæg fra Dansk Sygeplejeråd

Dansk Sygeplejeråd har skrevet et debatoplæg, hvor vi ser på hvilke krav og mulighederne for sygeplejersker ved overenskomstforhandlinger i 2021.

Læs debatoplæg fra Dansk Sygeplejeråd

OK21: Debatoplæg fra Lederforeningen

Lederforeningen har skrevet et debatoplæg, hvor foreningen ser på mulighederne for ledende sygeplejersker ved overenskomstforhandlinger i 2021.

Læs debatoplæget fra Lederforeningen

OK21: Debatoplæg særligt for statens område

Overenskomsten for statsansat sygeplejerske skal også forhandles i 2021. Dansk Sygeplejeråd har lavet et debatoplæg om forhandlingerne om nye overenskomster for statsligt ansatte, som sker i samarbejde med forhandlingsorganerne CFU og CO10.

Læs debatoplæget på statens område