Kom til virtuelt medlemsmøde om OK21

Din overenskomst skal forhandles i 2021, og derfor inviteres du nu til virtuelt medlemsmøde, hvor du kan blive klædt godt på til de kommende forhandlinger.

Virtuelt medlemsmøde klæder dig på til OK21

Løn og bedre værn om fritiden. Det er emner, som vil fylde, når Dansk Sygeplejeråd sætter sig til forhandlingsbordet med arbejdsgiverne ved overenskomstforhandlingerne i 2021.

Ved forårets vigtige forhandlingerne kan der ske meget indtil, der er forhandlet en ny overenskomst på plads en gang i foråret 2021. Dansk Sygeplejeråd vil gerne klæde medlemmerne så godt på som muligt til de kommende forhandlinger, og derfor inviteres du til virtuelt medlemsmøde om OK21 27. januar fra 19.30-20.30 på Microsoft Teams.

Krav, udfordringer og forventninger til OK21 vil formand, Grete Christensen og næstformand Dorthe Danbjørg orientere om samtidig med, at du har mulighed for at kommentere og stille spørgsmål.

Brænder du inde med spørgsmål om OK21, eller ønsker du at blive klogere på, hvad der vil ske til forhandlingerne, så tilmeld dig DSR's virtuelle medlemsmøde og bliv klædt godt på til overenstkomstforhandlingerne. 

Tilmeld dig medlemsmødet