OK24 Staten

Læs om overenskomstforhandlingerne på det statslige område. Har du har spørgsmål til OK24 Staten, kan du kontakte os på OK24staten@dsr.dk

Kære medlem

 

Din overenskomst skal fornyes senest 1. april 2024, og vi skal derfor snart i gang med forberedelserne til forhandlingerne med den statslige arbejdsgiver. Vi vil gerne høre, hvad du mener, vi skal vægte i de kommende forhandlinger ved OK24. 

 

Hvad er vigtigst for dig?

Overenskomsten sætter rammerne for løn, arbejdstid, arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og meget andet. Vi forventer, at mere i løn bliver vores højest prioriterede krav ved OK24. Men der kan også være andre emner, der er særligt vigtige for dig og dine kolleger på netop jeres specifikke statslige arbejdsområde.

 

Vi har valgt at sætte fokus på tre overordnede temaer:

  • Løn og økonomisk ramme

  • Faglighed og kompetenceudvikling

  • Et fleksibelt og holdbart arbejdsliv  


Fortæl os, hvad du mener senest den 1. maj ved at udfylde spørgeskemaet som du modtog i vores mail den 3. april 2023.  Det er nemt og tager kun få minutter. Tal med din TR eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

 

Giv din mening til kende

De prioriteringer, du formidler til os nu, bliver vores udgangspunkt for det indledende arbejde med OK24. Når vi kender dine ønsker, kan vi behandle dem i samarbejde med de andre CO10-organisationer, inden vi fremlægger de endelige krav for Finansministeren.

 

Du kan læse mere om vores overvejelser vedrørende OK24 på det statslige område i debatoplægget HER

Linket til sprøgeskemaet finder du i den mail du har modtaget den 3. april 2023.

Alle medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, der er ansat efter en overenskomst, som skal forhandles ved OK24 Staten, har fået en invitation til kravindsamlingen. Har du ikke modtager en mail fra os, opfordrer vi dig til at opdatere dine oplysninger i medlemssystemet og give os besked på ok24staten@dsr.dk

 

Medlemsmøder

Du har desuden mulighed for at deltage i vores online kravindsamlingsmøder. Her kan drøfte dine ønsker til overenskomstforhandlingerne, så vi sammen kan formulere relevante krav. Møderne afholdes særskilt for de enkelte statslige områder med deltagelse af DSR-politikere og/eller DSR-konsulenter med særlig viden om de statslige arbejdspladser.

Alle møder foregår virtuelt i tidsrummet fra klokken 17.00 - 18.00.

Find datoer og mødelink HER