OK18 Konsultationssygeplejersker

Læs om overenskomstforhandlingerne i 2018 med PLA, kravindsamling og forhandlingsresultaternes betydning for dig som er ansat i almen praksis

10. december 2018

Overenskomstforhandlingerne fortsætter ind i det nye år

Dansk Sygeplejeråd og Danske Bilanalytikere har vurderet, at vores ønsker til ny overenskomst står så langt fra det Praktiserende Læger Arbejdsgiverforening har præsenteret os for, at der er brug for at mere tid inden parterne mødes og forsætter forhandlingerne. Parterne overvejer derfor situationen julen over, og mødes igen den 15. januar 2019.

Mandag aften, den 3. december, mødtes Dansk Sygeplejeråd og Danske Bioanalytikere med forhandlingsdelegationen fra de Praktiserende Lægers Arbejdsgiverforening (PLA) for at starte forhandlingerne om fornyelsen af overenskomsten. 

Læs kravene til fornyelsen nedenfor. Som det fremgår peger vores og PLA’s krav i hver sin retning, og der venter vanskelige forhandlinger. Dansk Sygeplejeråd vil gøre alt, der er muligt for, at vi kan få flest muligt af vores krav med i den kommende fornyelse af overenskomsten.

Udgangspunktet er, at de aftalte forbedringer af overenskomsten træder i kraft den 1. december 2018, med mindre andet aftales. 

 

Husk at du kan følge forhandlingerne her på siden

 

Læs tidligere nyheder her

Sådan forløber forhandlingerne