Meld dig ind - udenlandske sygeplejersker med en evalueringsautorisation

Du kan som sygeplejerske uddannet udenfor Norden og EU blive medlem af Dansk Sygeplejeråd, når du har opnået en evalueringsautorisation hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Meld dig ind - udenlandsk sygeplejerske med en evalueringsautorisation

Herunder finder du den blanket, du skal bruge, når du melder dig ind i Dansk Sygeplejeråd (DSR) - sygeplejerskernes faglige organisation i Danmark. 

Blanketten kan benyttes af sygeplejersker med en evalueringsautorisation samt hvis du er ansat i Dansk Sundhedstjeneste for Sydslesvig.

Er du statsborger i Norden eller EU-statsborger, som automatisk får dansk autorisation, skal du benytte samme blanket som dansk autoriserede sygeplejersker her. Du kan først melde dig ind, når du har fået dit autorisations ID hos  Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Læs evt. mere om autorisation her.

Udfyld ansøgning

Udfyld blanketten, så sender vi dig et velkomstbrev med mere information om Dansk Sygeplejeråd og dit medlemskab.

OBS: Dansk Sygeplejeråd har mulighed for at give dig råd og vejledning i forbindelse med din evalueringsautorisation. Det er desværre ikke muligt for Dansk Sygeplejeråd at skaffe opholdstilladelse, arbejdstilladelse, job eller bolig.

A-kasse: Ønsker du medlemskab af en a-kasse, kan du kontakte Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse (DSA) - www.dsa.dk

Dine personlige oplysninger
Hvis du endnu ikke har fået et dansk CPR-nummer, bedes du i stedet oplyse din fødselsdato og år herunder:
Din autorisation
Udenlandsk autorisation fra
Dansk Sundhedstjeneste for Sydslesvig

Kontakt evt. Dansk Sygeplejeråds Kreds Syddanmark for yderligere oplysninger i forbindelse med ansættelse i Dansk Sundhedstjeneste for Sydslesvig.

Tidsbegrænset dansk autorisation
Hvis du ikke er i job lige nu, skal du kontakte Dansk Sygeplejeråd.
Har du supplerende bemærkninger?
Samtykke

Uden samtykke til ovenstående, vil vi kun kontakte dig via nyhedsbreve, du ikke har frameldt dig, samt med udvalgt information, der er relevant i forhold til dit medlemskab.