Din DSR-kalender 2022

DSR-kalenderen for 2022 bliver udsendt i oktober 2021 sammen med Sygeplejersken nr. 12

Ønsker du ikke at modtage DSR’s kalender?

Dansk Sygeplejeråds kalender er hidtil hvert år udsendt til alle DSR’s medlemmer sammen med fagbladet ”Sygeplejersken”. Da Dansk Sygeplejeråd ønsker at vise miljømæssigt hensyn, er det muligt at fravælge kalenderen

Hvis du ikke længere ønsker at modtage kalenderen, skal du blot skrive til os på dsr@dsr.dk og oplyse, at du ikke ønsker at modtage kalenderen. Husk at skrive dit navn og medlemsnummer i mailen.  Du kan også ringe til os på telefon 33 15 15 55 # 2.

Skulle du senere fortryde dit fravalg af kalenderen, kan du ændre det ved at kontakte os igen pr. mail eller telefonisk.

DSR's 2022-kalender bliver sendt til alle medlemmer, som ikke har fravalgt kalenderen senest den 20. september 2021. I år bliver den sendt sammen med Sygeplejersken nr. 12, der omdeles i uge 42 (fra 18.-22. oktober). Af tekniske årsager kan enkelte medlemmer opleve at modtage blad og kalender helt frem til og med onsdag den 27. oktober.

Sygeplejersken nr. 12 sendes denne ene gang om året også til medlemmer, som bor sammen og som derfor normalt kun modtager ét eksemplar af fagbladet på adressen.

For så vidt gælder Grønland vil der blive sendt kalendere til den grønlandske sygeplejerskeorganisation PK, som vil sørge for distribution til medlemmerne bosiddende i Nuuk.  De øvrige medlemmer i Grønland og i udlandet modtager kalenderen som særskilt forsendelse.

Hvis du ikke modtager kalenderen?

Hvis du ikke har modtaget din 2022-kalender senest den 31. oktober, kan du logge på dsr.dk og udfylde formularen

https://dsr.dk/sygeplejersken/kontakt/jeg-har-ikke-modtaget-sygeplejersken