Din DSR-kalender for 2019

DSR-kalenderen for 2019 bliver udsendt sammen med Sygeplejersken nr. 12, der udkommer den 22. oktober 2018

DSR-kalenderen for 2019 bliver sendt til alle medlemmer sammen med Sygeplejersken nr. 12, der udkommer den 22. oktober 2018.  Sygeplejersken nr. 12 sendes også til medlemmer, som bor sammen og som derfor normalt kun modtager ét eksemplar af fagbladet på adressen.

Medlemmer i Grønland og i udlandet modtager kalenderen som særskilt forsendelse.

Som noget nyt starter kalenderen med månederne oktober-november-december 2018 - et nyt tiltag udsprunget af forslag fra medlemmer, som gerne vil undgå at gå rundt med 2 kalendere i slutningen af året.

Der udsendes ikke længere omslag til kalenderen. I stedet er kalenderen forsynet med for- og bagside i kraftigt plastikmateriale.

Har du endnu ikke modtaget kalenderen?

Hvis du ikke har modtaget din kalender senest i starten af november måned, så skriv til udeblevetblad@dsr.dk.  Så sørger vi for, at du får tilsendt et nyt eksemplar. Husk at oplyse dit medlemsnummer, når du skriver til os, så vi kan finde dig i vores system og sende kalenderen til den rigtige adresse. Hvis du allerede har skrevet dit medlemsnummer i den mail, du har sendt til os, behøver du ikke foretage dig mere.  

Er du nyt medlem af DSR?

Hvis du fornylig har meldt dig ind i DSR og ikke har fået kalenderen, så burde den være på vej til dig sammen med dit velkomstbrev.

Vi håber, du får glæde af din kalender.