DSR deltager ikke i kvindeløb 2020

Faldende interesse fra medlemmerne betyder, at Dansk Sygeplejeråd ikke længere formidler tilbud om særpris for sygeplejersker til ALT for damernes Kvindeløb.

Oprettet: 09.01.2020
Pernille Brandt, pbr@dsr.dk

Fordi interessen blandt vores medlemmer ikke har været så stor de sidste to år, er det blevet politisk besluttet, at Dansk Sygeplejeråd som organisation ikke deltager i ALT for damernes Kvindeløb 2020.

Vurderingen er, at ressourceforbruget på at formidle ALT for damernes tilbud om rabat og deltage ved de forskellige løb rundt i landet ikke står mål med det antal medlemmer, som gør brug af tilbuddet.

DSR’s deltagertal er mere end halveret, siden rabatten blev tilbudt første gang i 2017, fra ca. 1.400 til ca. 600 medlemmer de seneste to år, fordelt på løb i fem byer i hele landet.

 

Fakta: DSR og ALT for damernes Kvindeløb

  • Særprisen for sygeplejersker blev tilbudt 'kvit og frit' af ALT for damerne og på deres initiativ. DSR har derfor ikke brugt penge på at kunne tilbyde medlemsrabat.
  • DSR har kun stået for at formidle tilbuddet videre til medlemmerne samt deltage ved nogle af de lokale løb.
  • DSR har ikke haft indflydelse på selve indholdet af medlemstilbuddet, som har varieret fra år til år.
  • Særprisen for DSR’s medlemmer har været 200 kr. – normalprisen er 239–299 kr. alt efter, hvornår man tilmelder sig.
  • Tilbuddet om rabat startede i 2017, efter Alt for damernes Kvindepris gik til sygeplejerskerne som faggruppe i efteråret 2016. Det var anledningen til, at ALT for damerne besluttede at tilbyde rabat til sygeplejersker.