Historisk stort TR-stormøde den 22. marts

DSR holder sammen med de ca. 150 andre faglige organisationer for offentligt ansatte et stort, landsdækkende TR-stormøde.

Oprettet: 19.03.2018
Pernille Brandt, pbr@dsr.dk

Torsdag den 22. marts samles tillidsrepræsentanter fra alle dele af den offentlige sektor i Danmark til et stormøde af et hidtil uset omfang. Vi forventer at samle op mod 10-15.000 deltagere til en spændende dag i Fredericia Messecenter.

DSR har inviteret alle tillidsrepræsentanter – TR, FTR og FTR-suppleanter – og forventer, at de møder talstærkt op.  Alle vores tillidsrepræsentanter vil modtage en rød T-shirt med det fælles slogan "En løsning for alle".

 

Stor demonstration i Aarhus efter stormødet

Når TR-stormødet slutter kl. 15, går turen mod Aarhus. Her vil de danske fagforeninger nemlig stå skulder ved skulder ved en stor fælles OK18-demonstration.

Grete Christensen er blandt hovedtalerne og arrangørerne understreger, at ALLE kan deltage. Så grib fat i dine kolleger, familie, venner, naboer og mød op. Sammen kan vi sende et tydeligt signal til arbejdsgiverne om, at de skal komme til forhandlingsbordet og finde en løsning for alle.

Læs mere og se program

Se også