Hvem skal være næstformænd i DSR? Kom til valgmøde i din kreds

Snart kan du stemme på, hvem der skal være Dansk Sygeplejeråds næstformænd. Kom til valgmøde og find ud af, hvem der bedst taler dig sag.

Oprettet: 28.09.2018
Pernille Brandt, pbr@dsr.dk

Som stemmeberettiget medlem er du med til at bestemme, hvem der skal være Dansk Sygeplejeråds to næstformænd de næste fire år. Sammen med formanden står de i spidsen for din faglige organisation og arbejder politisk for at skabe de bedste resultater for sygeplejersker.

Kandidaterne har det til fælles, at de brænder for sygeplejen. Men selvfølgelig er de forskellige og har forskellige mærkesager. Så kom til valgmøde i din kreds og find ud af, hvilke kandidater der er mest optagede af de samme sygeplejefaglige og sundhedspolitiske spørgsmål som dig:

Kreds Syddanmark: Mandag den 8. oktober kl. 17-20. Læs mere og meld dig til.

Kreds Hovedstaden: Tirsdag den 9. oktober kl. 16.30-19. Læs mere og meld dig til.

Kreds Sjælland: Mandag den 22. oktober kl. 17-19. Læs mere og meld dig til.

Kreds Nordjylland: Onsdag den 31. oktober kl. 18.45-21. Læs mere og meld dig til.

Kreds Midtjylland: Torsdag den 1. november kl. 17-20. Læs mere og meld dig til.

 

Optaktsdebat på Facebook

Onsdag den 24. oktober kl. 20 livestreamer vi et valgmøde på Facebook, hvor du kan være med hjemme fra din sofa og stille spørgsmål til kandidaterne undervejs i kommentarsporet.

 

Hvem stiller op?

Du kan se alle kandidater på mandag den 1. oktober, hvor der er frist for at stille op som næstformand. Samtidig offentliggør vi kandidaternes valgoplæg, hvor de præsenterer sig selv og deres mærkesager.

På dsr.dk/valg2018 kan du allerede nu se, hvem der har meldt sig som kandidater indtil nu.

 

Hvem kan stemme?

Dansk Sygeplejeråds ca. 72.000 stemmeberettigede medlemmer afgør, hvem der skal være Dansk Sygeplejeråds to næstformænd de næste fire år. Sådan sikrer vi et stærkt og aktivt medlemsdemokrati i vores fælles faglige organisation.

 

Hvornår foregår valget?

Valget finder sted fra den 25. oktober til den 8. november. Resultatet offentliggøres den 8. november senest kl. 16.

 

Hvordan stemmer jeg?

Hvis vi har din mailadresse, sender vi dig en mail med direkte link til at stemme den 25. oktober.

Du kan også stemme med NemID på dsr.dk/valg2018.

Hvis du ikke har mulighed for at stemme elektronisk, kan du kontakte DSR på telefon 46 95 41 46 eller 46 95 41 51 og bede om at få tilsendt en stemmeseddel, så du kan brevstemme. Det kan du gøre fra afstemningen starter den 25. oktober og indtil den 30. oktober kl. 14.00.

Du kan opdatere din mailadresse og øvrige medlemsoplysninger på din profil på dsr.dk:

Opdater profil

Log ind med NemID eller dit password.

Næstformændene er en central del af Dansk Sygeplejeråds ledelse med stor indflydelse på, at vi som organisation lykkes ift. vores politiske mål. Derfor opfordrer vi dig til at bruge din stemme ved valget!

Læs alt om valget