Kvindeløb: du kan stadig nå at få rabat

Vil du med til ALT for damernes Kvindeløb til særpris? Du kan stadig nå at købe billet med rabat – tilbuddet gælder til den 1. maj. 

Oprettet: 06.04.2018
Pernille Brandt, pbr@dsr.dk

Juni måned står i løbeskoenes tegn rundt om i landet, når ALT for damernes Kvindeløb samler kvinder til løbeture på 5, 10 eller 15 kilometer – eller til gå-ruten på 5 kilometer. Som medlem af Dansk Sygeplejeråd har du mulighed for at få rabat på din tilmelding. Med til særprisen får du blandt andet en lækker specialdesignet løbe-t-shirt fra Just Female, en propfyldt goodiebag og en gratis kage fra Lagkagehuset.

 

Som mand kan du få rabat til din kæreste eller kone

Som mandligt medlem af Dansk Sygeplejeråd kan du også i år tilmelde din kone eller kæreste til særprisen – og så er du selvfølgelig velkommen til at tage med og heppe, så I sammen får en hyggedag ud af det.

 

Mød din lokale kreds på pladsen

I flere af byerne kan du desuden møde din lokale DSR-kreds på løbspladsen, hvor du kan kigge forbi vores stand til en snak og en forfriskning. Nærmere information følger, når løbsdatoerne nærmer sig.

 

Sådan melder du dig til

Vil du også med? Her kan du læse mere om, hvordan du tilmelder dig med rabat, hvor og hvornår løbene foregår og hvad du får med til særprisen.