Opdater dine oplysninger inden den 1. oktober

Hjælp os med at tjekke dine medlemsoplysninger og rette dem, hvis du fx har fået ny mailadresse, mobilnummer, skiftet job eller taget en videreuddannelse.

Oprettet: 20.09.2018
Pernille Brandt, pbr@dsr.dk

Det er altid vigtigt, at din medlemsprofil er opdateret, og det er især afgørende til oktober, hvor du kan være med til at bestemme, hvem der skal være Dansk Sygeplejeråds to næstformænd i de næste fire år.

Vi sender dig bl.a. en mail med direkte link til at stemme den 25. oktober, når afstemningen starter. Derfor er det vigtigt, at du opdaterer din mailadresse.

Opdater profil

Du kan logge ind med NemID eller dit password.

 

Hvis du er studerende

Vi vil gerne sikre os, at vi har registreret bl.a. din rigtige mailadresse, mobilnummer, færdiggørelsestidspunkt og uddannelsessted.

Da Sygeplejestuderendes Landssammenslutning er en del af Dansk Sygeplejeråd, kan du som SLS-medlem også stemme til efterårets næstformandsvalg.

 

Hvis du er seniormedlem

Vær opmærksom på, at selvom du er seniormedlem, står du stadig registreret med titel og stilling, som før du stoppede med at arbejde. Det skal ikke ændres.

 

Hvis du har videreuddannet dig

Registrer din efter- / videreuddannelse, så vi kan målrette information og tilbud til dig.

 

Derfor vil vi vide mere om dig

Vi vil så gerne kunne hjælpe dig og dine kolleger bedst muligt. Jo mere vi ved om dig, jo bedre kan vi målrette information og tilbud til dig og vores andre medlemmer.

Vi laver løbende medlemsstatistikker, som giver os overblik over, hvor sygeplejersker arbejder, hvor længe sygeplejersker er ansat samme sted, hvordan fordelingen er mellem ansættelser i forskellige sektorer m.m. Disse overordnede oplysninger bruger vi i vores politiske arbejde for at fremme medlemmernes interesser i sundhedsvæsnet og ude på arbejdspladserne.

Når vi kender din mailadresse og mobilnummer, kan vi komme i kontakt med dig. I situationer, hvor vi skal have information ud til vores medlemmer sparer vi mange af dine medlemskroner ved at sende mails frem for breve. Vi får desværre ikke automatisk at vide, når du flytter eller skifter job, og derfor er det vigtigt, at du husker at opdatere din profil.

 

Title

Se mere om næstformandsvalget på dsr.dk/valg2018

De to næstformænd er en central del af Dansk Sygeplejeråds ledelse og en vigtig post i vores arbejde for at samle Danmarks sygeplejersker og varetage deres interesser inden for bl.a. fag, uddannelse, løn og ansættelse. Derfor opfordrer vi dig til at bruge din stemme ved valget!

 

 

Se også