Over 600 sygeplejersker løber kvindeløb

Løbeglade sygeplejersker i hele landet giver den gas til ALT for damernes kvindeløb de kommende uger.

Oprettet: 01.06.2019
Pernille Brandt, pbr@dsr.dk
ALT for damernes kvindeløb samler hvert år ca. 20.000 løbere landet over.
Foto: ´Carsten Lorentzen

Juni måned byder på motionsglæde, hygge og højt humør for mere end 600 sygeplejersker. De har tilmeldt sig ALT for damernes kvindeløb med DSR-rabat og mødes i løbet af juni til en frisk løbetur på 5, 10 eller 15 km – eller den roligere gå-rute på 5 km.

 

Mødested for sygeplejersker i alle byer

Kvindeløbet kommer til fem byer landet rundt, og i alle byer er der opstillet DSR-telte på løbspladsen, hvor de løbefriske sygeplejersker kan hygge sig med hinanden før og efter løbet.

I Aalborg og Aarhus er den lokale DSR-kreds også med – alle er velkomne til at kigge forbi vores telt og få en snak og en forfriskning. Kend DSR-teltene på dette skilt:

ALT for damernes kvindeløb 2019 - skilt

Der er fri adgang for alle på løbspladsen, så kom endelig og hep på dine sygeplejerske-kolleger og alle de andre løbere, hvis du ikke selv skal løbe. Tag gerne familien med og få en hyggedag ud af det.

 

Startskuddet går i København

Første løb er søndag d. 2. juni i København, hvor mere end 200 sygeplejersker løber med over tre dage. Derefter går turen til Fredericia og derefter Odense, hvor i alt ca. 175 DSR-løbere strammer snørebåndene og suser afsted.

Aalborg og Aarhus samler tilsammen hele 225 sygeplejersker, som vil blive heppet afsted af deres lokale DSR-kreds. Mon ikke det giver lige dét ekstra til løbetempoet.

 

Du kan stadig nå at være med

Medlemsrabatten udløb desværre den 31. maj. Men hvis du alligevel gerne vil løbe med, kan du tilmelde dig til ordinær pris helt frem til løbsdagen for hvert løb.

Tilmeld dig her

I disse fem byer kan du løbe

København: Søn-tirsdag d. 2.-4. juni

Fredericia: Onsdag d. 12. juni

Odense: Torsdag d. 13. juni

Aalborg: Onsdag d. 19. juni

Aarhus: Søndag d. 23. juni

Se også