Tilmelding til webinarer for privatansatte sygeplejersker

Ny webinarserie til dig, som er privatansat sygeplejerske og medlem af Dansk Sygeplejeråd

Oprettet: 17.07.2019
Henriette Klenz - hlk@dsr.dk

Er du privatansat sygeplejerske, skal du være særlig opmærksom på, at der kan være meget at hente ved at være skarp på den kontrakt samt dine løn- og ansættelsesforhold, som du skal indgå aftaler om med din arbejdsgiver.

Dansk Sygeplejeråd inviterer dig til at deltage i to webinarer, onlinemøder, hvor du bliver klædt på til din ansættelse på det private område. Webinarserien afholdes henholdsvis den 3. september og 3. oktober 2019.

Alt efter dit behov kan du tilmelde dig begge webinarer eller kun det ene. Som deltager kan du chatte ind med spørgsmål undervejs til oplægsholderne.

Webinar 1:

Hvad skal du være opmærksom på, når du bliver ansat på det private område?

Indhold
Dette webinar sætter fokus på, hvad du skal være opmærksom på, når du indgår en kontrakt med din arbejdsgiver. Hvad siger overenskomsten og hvilke individuelle vilkår skal skrives ind i kontrakten fra en start? Få tips & tricks til at få vigtige og relevante vilkår med i din ansættelseskontrakt.

Om oplægsholderen
Vi har inviteret Eva Lehgaard Kirkelund i studiet. Eva er jurist og forhandlingsleder i Dansk Sygeplejeråd på det private område og har mange års erfaring med at forhandle private overenskomster for sygeplejersker. 

Dato og tid
3. september 2019 kl. 17.00-17.45
Tilmeldingsfrist er d. 2. september 2019.


Webinar 2:

Hvordan griber du en forhandling om løn og ansættelsesvilkår an og hvad kan du forhandle om?

Indhold
I dette webinar sætter vi fokus på, hvad du skal være opmærksom på, når du forhandler om din løn og dine ansættelsesvilkår. Både forhandlingen når du får et nyt job i den private sektor, men også forhandlinger løbende i dit ansættelsesforhold med den private arbejdsgiver. Hvordan sætter du fokus på, hvad du selv gerne vil have og hvordan er du nysgerrig på, hvad din arbejdsgiver ønsker af dig som medarbejder.

Om oplægsholderne
Hans Jessen er uddannet sygeplejerske. Hans har forhandlet som TR og FTR og har i mange år været konsulent i DSR’s forhandlingsafdeling, de seneste år bl.a. med ansvaret for forhandlinger i den private sektor.

Henrik Brandt er uddannet bankmand, og har forhandlet som TR og FTR i den private sektor. Henrik er konsulent i DSR’s organisationsafdeling, hvor han underviser TR og FTR blandt andet i forhandlingsteknik.

Dato og tid
3. oktober 2019 kl. 17.00-17.45
Tilmeldingsfrist er d. 2. oktober 2019.

Tilmelding til webinarerne

Sådan kommer du i gang

Du modtager en bekræftelsesmail (der kan gå op til en time)
Inden webinaret (samme morgen), får du en mail med link til selve webinaret. I mailen er der beskrivelse af, hvordan du gør. 

Når webinaret er afholdt, vil det blive lagt på DSR’s hjemmeside under ’Job og karriere’, hvor det efterfølgende kan ses eller genses, dog uden mulighed for at kunne chatte med oplægsholderen.