​Vil du være med til at bestemme over sygeplejerskers pension?

Interesserer du dig for sygeplejerskers pensionsformue? Du kan stille op som delegeret i Pensionskassen for Sygeplejersker, PKA, hvor der i oktober skal vælges 105 delegerede fra hele landet.

Oprettet: 30.08.2018
Susanne Bloch Kjeldsen, sbk@dsr.dk
Som delegeret er du med til at bestemme over en stor pengetank.
Foto: Stock, TookaPic, Pexels

Interesserer du dig for pension? Er du nysgerrig for at vide mere om emnet og blive klædt på til rollen som delegeret i PKA? Så stil op til valget i oktober, hvor der skal vælges 105 delegerede i Pensionskassen for Sygeplejersker.

Som delegeret er du med til at påvirke, hvordan pensionskassen investerer medlemmernes penge forsvarligt. Du deltager på den årlige generalforsamling og kan stille forslag på dine og kollegernes vegne, og du bliver dermed et bindeled mellem medlemmerne og PKA. PKA betaler din arbejdsgiver, så du ikke bliver trukket i løn, når du skal deltage i aktiviteter.

Man bliver valgt for en fire-årig periode, og alle, som var medlem af pensionskassen PKA per 31. august, kan stille op til delegeretvalget. Fristen for opstilling er den 10. oktober kl. 16, og valget afvikles den 1. november.

Læs mere om rollen som delegeret og om, hvordan du stiller op

I denne video kan du høre, hvad du får ud af at være delegeret i PKA 

 

 

 

 

Læs mere om pensionskassen PKA