Er dit medlemskab korrekt?

I starten af 2018 forhandler vi nye overenskomster på det offentlige område. Det er derfor vigtigt, at du er medlem, og at dit medlemskab er registreret korrekt hos os.

Når vi forhandler nye overenskomster er det vigtigt, at du er medlem af Dansk Sygeplejeråd, og at dit medlemskab er korrekt registreret hos os. Skulle forhandlingerne ende i en konflikt, er det nemlig udelukkende aktive medlemmer, der kan få økonomisk støtte af Dansk Sygeplejeråd.

Dit medlemskab skal være på plads, og dine oplysninger korrekt registreret senest den 31. december 2017.

Der er dog visse undtagelser:

  • Studerende, der bliver færdige efter den 1. januar 2018, kan melde sig ind senest måneden efter gennemført uddannelse.
  • Sygeplejersker på barsel uden løn fra arbejdsgiver med nedsat kontingent kan melde sig fuldt aktive, når dagpengeperioden ophører.
  • Sygeplejersker med passivt medlemskab, kan melde sig aktive efter den 1. januar 2018 i forbindelse med, at de genoptager/igen aflønnes for sygeplejefagligt arbejde.
  • Sygeplejersker, der har været i udlandet (inkl. Grønland).
  • Sygeplejersker, der har været beskæftiget uden for sygeplejen, og som påbegynder job i perioden efter den 1. januar 2018 og frem til en evt. konflikt, kan senest en måned efter tiltrædelsen melde sig ind igen og blive berettiget til understøttelse.

Tjek og opdater din medlemsstatus online

Er du i tvivl om, hvordan dit medlemskab er registreret hos Dansk Sygeplejeråd, kan du logge dig på hjemmesiden og foretage eventuelle rettelser til din medlemsprofil.  

Dansk Sygeplejeråd får ikke automatisk besked, når du skifter job, får nyt mobilnummer eller ny mailadresse. Derfor er det vigtigt, at du samtidigt kontrollerer og opdaterer dine oplysninger.

Tjek din profil

 

Kontakt DSR Medlemskab 

Hvis du spørgsmål eller har brug for at ændre din medlemsstatus, kan du skrive til dsr@dsr.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til Medlemskab på tlf. 33151555 – tast 2.
Du kan ringe mandag-torsdag kl.  09.00-16.00, samt fredag kl. 09.00-15.00.

Læs også