Formandsvalg 2020: Din valgflyer

Som formandskandidat kan du bl.a. præsentere dine mærkesager i en personlig valgflyer. Se retningslinjer og frist for godkendelse her.

Din valgflyer er en pixi-udgave af dit valgoplæg. Her kan du fremhæve dine vigtigste budskaber og grunde til, at DSR’s medlemmer skal stemme på netop dig.

Din flyer er 1 side og består af et billede og en kort tekst.

Vær opmærksom på de korte tidsfrister for at indsende tekst og godkende billede. Tidsfristerne sikrer, at vi kan nå at layoute, trykke og distribuere din flyer til det første valgmøde den 5. oktober.

 

Tekst: frist den 1. oktober kl. 10

Du skriver selv din tekst:

  • Overskrift: maks. 25 tegn med mellemrum
  • Brødtekst: maks. 750 tegn med mellemrum

Vi anbefaler, at du opstiller dine hovedbudskaber / mærkesager i punktform.

Du bedes sende din tekst til kommunikationskonsulent Pernille Brandt på pbr@dsr.dk senest torsdag den 1. oktober kl. 10.

 

Billede: frist den 2. oktober kl. 10

Vi bruger dit valgportræt, der bliver taget den 1. oktober. Du får billedet tilsendt den 1. oktober sidst på eftermiddagen/først på aftenen.

Du bedes godkende dit endelige, efterbehandlede billede til fotografen senest fredag den 2. oktober kl. 10.

 

Godkendelse af flyer: frist den 2. oktober kl. 15

Når din flyer er blevet layoutet med både tekst og billede, får du den til endelig korrektur og godkendelse. Sekretariatet har også læst korrektur for at fange evt. tastefejl etc.

Vi mailer en PDF af din færdige flyer til dig fredag den 2. oktober senest kl. 13, og du bedes godkende den senest kl. 15 samme dag.

Herefter sendes din flyer til trykkeriet. Din trykte valgflyer bliver leveret til kredsene, så den er klar til uddeling på valgmøderne. Du får også selv et antal trykte flyers og en PDF-version til din personlige valgkampagne.

Se også