Formandsvalg 2020: Dit valgportræt og video

Som formandskandidat har du mulighed for at få taget et professionelt valgportræt og filmet en personlig valgvideo, hvor du på få minutter kan formidle dit valgbudskab. Se retningslinjer og frist for godkendelse her.

Dit valgportræt

Dit valgportræt er et andet foto end det, som vi har bedt dig om at sende til os til brug for opstillingsperioden. Som formandskandidat har du mulighed for at få taget et professionelt valgportræt.

Det vil ske den 1. oktober kl. 15 i forbindelse med kandidatmødet i Kvæsthuset DSR’s sekretariat sørger for fotograf og makeup-stylist.

Dit portræt bruges i DSR’s kommunikation om dig som kandidat, herunder på dsr.dk, i din valgflyer og på valgplakater. Du vil naturligvis også selv modtage det digitalt.

Datoer og frister

Den 1. oktober får du mulighed for at vælge imellem forskellige udgaver af dit portræt. Fotografen efterbehandler det billede, du vælger, og sender det til din endelige godkendelse.

Du bedes godkende dit endelige, efterbehandlede billede til fotografen senest fredag den 2. oktober kl. 10.

 

Din video

Vi tilbyder dig at få filmet en personlig valgvideo, hvor du på få minutter kan formidle dit valgbudskab.

Du kan bruge din video til flere ting, fx:

  • Præsentere dine mærkesager
  • Vise hvad du står for som sygeplejerske, politiker og menneske
  • Tilføre dit skriftlige valgoplæg personlighed

En video giver dig mulighed for at sprede dine budskaber via sociale medier på en mere levende måde. Men hvordan du vil bruge den, er selvfølgelig helt op til dig.

Datoer og frister

Videooptagelserne foregår i Kvæsthuset den 1. oktober i forbindelse med kandidatmødet, og sekretariatet sørger for videofotograf.

Du vil få besked om den endelige tidsplan for videooptagelser den 30. september, når der er frist for at stille op.

Gode råd til din påklædning

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du vælger at have på, når du skal fotograferes og filmes. Men her er et par gode råd:

  • Undgå at have en overdel på med brede striber eller store mønstre – det kan give et flimrende udtryk på din trykte flyer.
  • Pas på med for kraftige farver – de kan fjerne fokus fra dit ansigt.
  • Et billede med et roligt udtryk gør det nemmere at holde fokus på det politiske indhold og understøtter derfor dine budskaber bedre.

 

Se også