Marianne Priskorn: Sådan vil jeg arbejde for de ledende sygeplejersker

Som næstforperson i Dansk Sygeplejeråd vil Marianne Priskorn bl.a. arbejde for ledende sygeplejersker ved sammen med Lederforeningen udvikle samarbejdet og styrke de fælles mærkesager. Styrke fag og fagllighd.

Spørgsmål 1: Ledende sygeplejersker ser helt naturligt sundhedsindsatsen fra en lidt anden vinkel. Hvor ser du forskellen i interessevaretagelsen af ledende sygeplejersker og basissygeplejersker – og hvad er fagforeningens rolle i interessevaretagelsen?

Svar fra Marianne Priskorn:  Jeg ser Lederforeningen med deres 4000 medlemmer som en vigtig og uundværlig del af DSR. Vi er jo sammen om DSR.
Samarbejdet om og med de fælles interesser nemlig udvikling af fag og faglighed og hvor vigtig ledelse er for kvalitets arbejdet ser jeg som DSR,s rolle og interesse. Vi skal løfte vores fag i sundheds hierakiet og i videns hierakiet og det gør vi ikke uden vi samarbejder.
Vi skal stå sammen om de fælles mærkesager og være synlige sammen.

Spørgsmål 2: Lederforeningen repræsenterer i alt 4000 ledende sygeplejersker. Som næstforperson, hvad vil du gøre for og med Lederforeningen?

Spørgsmål 3: Som næstforperson, hvad er dine mærkesager for lederområdet i DSR?

Svar 2 og 3 - samlet svar fra Marianne Priskorn: Jeg vil gerne sammen med Lederforeningen udvikle samarbejdet og styrke de fælles mærkesager.

  • Styrke fag og faglighed.
  • Sikre kvalitet i sundhedsvæsenet og gøre vores fag levende, eftertragtet og højne placeringen i sundheds hierakiet.
  • Arbejde sammen og om løn strategi.
  • Talent udvikle TR, FTR,AMiR og ledere og skabe bedre udviklings muligheder og Arbejds vilkår.
  • Skabe gode studiemiljøer og rammer for læring. Mentor ordning og presse arbejdsgiver for bedre studiemiljø og introduktion for nye sygeplejersker.

Tak for jeres spørgsmål. Mvh Marianne.

Se også