DSR er en OK fagforening

Dansk Sygeplejeråd er en fagforening med OK-mærke. Det betyder, at vi har et unikt kendskab til vores medlemmers fag, og at vi forhandler overenskomster med arbejdsgiverne.

Dansk Sygeplejeråds medlemmer er blandt de 1,5 mio. lønmodtagere, som har valgt at være medlem af en fagforening med OK-mærket. Sammen udgør vi et stærkt fællesskab, som arbejder for ordentlige arbejdsvilkår, og for at den enkelte kan leve et liv med kvalitet i både arbejdsliv og fritid.

”Det er en unik egenskab ved de OK-mærkede fagforeninger, at vi kender medlemmernes fag. Vi tilbyder ny viden om faget, skaber netværk, giver rådgivning og styrker medlemmernes faglige identitet, så de står stærkt på arbejdsmarkedet”, siger formand Grete Christensen.

Er du OK?

Fakta om OK-mærket

  • OK-mærket er et kvalitetsmærke for fagforeningerne i FH, der har et særkendskab til faget og forhandler overenskomster. 
  • 1,5 mio. lønmodtagere er medlem af en fagforening med OK-mærke.
  • Der er næsten 100 forskellige fagforeninger med OK-mærke.
  • Du kan finde andre fagforeninger med OK mærket på www.ok-mærket.dk
  • På facebook (www.facebook.com/erduok) får du relevant viden og debat om overenskomster, fællesskab, fagkendskab og andet, der betyder noget for dit arbejdsliv.   

Hjemmeside samler al information

Hjemmesiden www.ok-mærket.dk samler fakta og levende fortællinger fra medlemmer om, hvordan de OK-mærkede fagforeninger skaber rammerne for de bedst mulige arbejdsliv for lønmodtagerne. Det handler om, at der bl.a. er styr på lønnen og indbetalinger til pension og ferie, som fagforeningerne aftaler i overenskomster med arbejdsgiverne, og det handler om, at de OK-mærkede fagforeninger tilbyder deres medlemmer den fagspecifikke viden, rådgivning og netværk, de har brug for i deres arbejdsliv. 

Se også