Appel om ny kurs i forebyggelse af vold på bosteder

20160112-074933-L-1000x668we.jpg

Appel om ny kurs i forebyggelse af vold på bosteder

Dansk Sygeplejeråd og fire andre organisationer kæmper hårdt for en bedre og mere helhedsorienteret indsats i psykiatrien. De mener ikke, at problemerne med vold og trusler, som i dag ses på bosteder for psykisk sårbare, bliver løst med regeringens forslag om en ny tilbudsform.

> Læs mere

Pris til sygeplejersker giver faglig stolthed

ALT for damernes pris til sygeplejersker er en anerkendelse af sygeplejerskernes værdi for samfundet. En anerkendelse som sygeplejerskerne ind imellem skal kæmpe lige lovlig hårdt for at få fra arbejdsgivere i regioner og kommuner, påpegede Grete Christensen, da hun modtog prisen på vegne af sygeplejerskerne ved ALT for damernes 70-års jubilæumsreception.

> Læs mere

Genvalg til formand for Dansk Sygeplejeråd

Formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen fortsætter på posten de næste fire år. Grete Christensen har været formand siden 2009 og blev denne gang genvalgt uden modkandidater.

> Læs mere

Lønstigninger på lønsedlen i oktober

Når lønsedlen kommer sidst i oktober, vil sygeplejersker ansat i regioner og kommuner se en lønstigning. Stigningen kommer på baggrund af de seneste overenskomstforhandlinger.

> Læs mere

Red liv – deltag i hjertestarterdagen

For fjerde år i træk markeres Hjertestarterdagen i Danmark. Det sker søndag d. 16. oktober, hvor der vil være mange forskellige arrangementer for hele familien landet over.

> Læs mere

Ny forskning i alternativ behandling

Alternativ behandling inden for kræftområdet og effekten af akupunktur skal under lup. Fire forskningsprojekter har netop modtaget støtte til forskning, der skal skabe en bedre sammenhæng mellem det konventionelle sundhedsvæsen og komplementær og alternativ behandling.

> Læs mere