Fejl på hver tredje lønseddel/De første sygeplejersker på borgernær uddannelse

loentjek.jpg

Fejl på hver tredje lønseddel

En ny undersøgelse af, hvor ofte sygeplejerskers oplever fejl på deres lønseddel, viser, at hver tredje sygeplejerske inden for det seneste år har opdaget fejl. Dansk Sygeplejeråd opfordrer medlemmerne til at kigge på deres lønsedler og evt. få hjælp til løntjek af deres tillidsrepræsentant eller af deres kreds.
> Læs mere

Hjemmesygeplejerske4.jpg

De første sygeplejersker er startet på uddannelse i borgernær sygepleje

Den første uge af december starter ca. 120 sygeplejersker fra 36 kommuner på den nye specialuddannelse i borgernær sygepleje. Uddannelsen er klinisk funderet og fokuserer på at styrke og højne sygeplejerskernes kliniske, organisatoriske og kvalitetsudviklende kompetencer.

> Læs mere

IMG_0177.jpg

Lovforslag straffer danskere der rejser ud for at arbejde eller uddanne sig

Et nyt opholdskrav i dagpengereglerne vil betyde, at man skal have boet i et EU/EØS-land i syv ud af de seneste otte år for at modtage dagpenge. Dog med en række undtagelser. Dansk Sygeplejeråd er stærkt kritisk overfor lovforslaget.
> Læs mere

billede_016.jpg

Forhandlingerne om en ny overenskomst for praksissygeplejersker er i gang

Praksissygeplejerskerne skal have fornyet deres overenskomst, og forhandlingerne om denne er nu i gang. Allerede ved det første møde stod det dog klart, at parterne står så langt fra hinanden, at det har været nødvendigt at forlænge tidsplanen.
> Læs mere

Synergicollage_sygtdilemma.png

Sygeplejersker deler syge dilemmaer

Dansk Sygeplejeråd har i de seneste uger delt opslag under #sygtdilemma på sociale medier, hvor en lang række sygeplejersker har fortalt om arbejdet i et underfinansieret sundhedsvæsen, der presser sygeplejersker.

> Læs mere