Ligeløn kræver politisk handling

GretemedskiltSynergi.jpgLigeløn kræver politisk handling

Ansatte i mandsdominerede fag tjener stadig mere end ansatte i kvindedominerede fag. Hvis vi skal have reel ligeløn, må politikerne på banen, siger Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd.

> Læs mere

 

 

Døden skal hverken fremskyndes eller udskydes

Patienter har krav på sundhedsfaglig rådgivning og støtte i livets afslutning, men i sidste ende er livsforlængende behandling eller smertelindring en sundhedsfaglig afgørelse, mener Dansk Sygeplejeråd.

> Læs mere

Positivt at politikere fastholder: Toprocentskrav skal væk

Det er vigtigt for patientsikkerheden og arbejdsmiljøet at politikerne fastholder, at årlige produktivitetsstigninger på to procent i sundhedsvæsenet skal væk, mener Grete Christensen.

> Læs mere

sygeplejerskeCrop.jpgMillioner til idérige sygeplejersker

Svage og socialt udsatte patienter er i fokus i de forskningsprojekter, som har fået støtte fra Sundhedskartellet og Danske Regioner. Grete Christensen, formand for Sundhedskartellet er imponeret over idérigdommen.

> Læs mere

 

 

Startskud for specialuddannelse til sygeplejersker i kommunerne

En ny specialuddannelse målrettet kommunalt ansatte sygeplejersker og sygeplejersker i almen praksis skal give et tiltrængt løft af kompetencerne i det nære sundhedsvæsen.

> Læs mere

Protester bar frugt: Regeringen opgiver udskældt lovforslag

Efter massiv kritik fra blandt andre Dansk Sygeplejeråd har regeringen skrinlagt lovforslaget om socialpsykiatriske afdelinger. En rigtig beslutning, mener formand Grete Christensen.

> Læs mere

vaagner.jpgSæt rammer for det grænseløse arbejde

Ny guide fra FTF med gode råd til jeres arbejdsmiljøindsats for at mindske de negative effekter af grænseløst arbejde og fremme de positive.

> Læs mere

 

 

 

Stort forlig lover godt for privatansatte sygeplejersker

Overenskomstaftale mellem 3F og DI på transportområdet rummer flere forbedringer, som forhåbentlig også kan komme de privatansatte sygeplejersker til gavn.

> Læs mere