Ny regering skal lette presset på sundhedsvæsenet / SLS genvælger formand / Mød DSR på Folkemødet

greteROED3_Cropped_9082_498.jpg

Let presset på sundhedsvæsenet

En ny regering bør hurtigst muligt forbedre arbejdsvilkårene i sundhedsvæsenet. I flere år er mængden af opgaver vokset hurtigere end pengene og antallet af medarbejdere, og det er for længst holdt op med at være holdbart. Sådan lyder opfordringen til den kommende regering fra Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd.

> Læs mere
 

Valget er afgjort

12 medlemmer af Dansk Sygeplejeråd stillede op til Folketingsvalget den 5. juni. Sygeplejestuderende Signe Munk blev valgt ind for SF, mens sygeplejerske Flemming Møller Mortensen blev genvalgt for Socialdemokratiet. Dansk Sygeplejeråd ønsker alle valgte tillykke.

> Læs mere om DSR og folketingsvalget

 

kamillaogsebastian.jpg

SLS genvælger formand

Der blev både genvalgt og nyvalgt, da SLS holdt årsmøde og stemte om, hvem der skal stå i spidsen for fremtidens sygeplejersker fra den 1. juli. Stærkere regional indflydelse var et gennemgående tema på mødet.

> Læs mere

 

folkemodetilnyhedsbrev.jpg

Mød DSR på Folkemødet

Der er rig lejlighed til at møde Dansk Sygeplejeråd under Folkemødet 2019, hvor vi blandt andet inviterer til debat om fremtidens sygepleje. Vi har samlet en oversigt over arrangementerne, hvor repræsentanter for DSR er med.