Pris til modig sygeplejerske fra Riget / Sygeplejerskeuddannelsen vokser / Folketingsvalg: Få overblikket

PrisSynergi.jpg

Ytringsfrihed: Pris går til modig sygeplejerske fra Riget

Da ledelsen afviste hendes UTH-indberetning om manglende behandling gik sygeplejerske Vicki Gudmandsen til medierne. Det fik blandt andet Styrelsen for Patientsikkerhed til at reagere. Nu modtager hun Kirsten Stallknecht Prisen for at ytre sig.

> Læs mere

 

studerende_optag.jpg

Sygeplejerskeuddannelsen vokser - mere end 4000 kan søge i år

Der er stor efterspørgsel på sygeplejersker i det danske sundhedsvæsen. Og derfor er det godt at se, at der bliver oprettet 230 flere pladser til sygeplejestuderende, mener Dansk Sygeplejeråd.

> Læs mere

 

Valgmoedefacebook.png

Folketingsvalg: Vi giver dig overblikket

DSR sender direkte valgdebat på Facebook
Vær med når DSR mandag inviterer fire folketingskandidater til sundhedspolitisk debat. Vi spørger politikerne, hvad de vil gøre ved underfinansieringen af sundhedsvæsenet, den store mangel på sygeplejersker og det faktum, at vi stadigvæk ikke har ligeløn i Danmark. Se med fra kl. 20

> Læs mere

intensiv_neonatal_016.jpg

Valgkamp uge to: Sundhed er vigtigt emne for danskerne

I de første to uger af valgkampen har sundhed ikke fyldt meget i de traditionelle medier, men det betyder ikke, at sundhed ikke fortsat er et vigtigt emne for danskerne. På Facebook og Twitter fylder sundhed næstmest. Og så tegner der sig et flertal for at afskaffe uddannelsesloftet. Vi giver dig overblikket uge for uge.

> Læs mere

penge-fv19.jpg

Valgkamp uge et: Mange milliarder skal velfærdens vej

Følg med i valgkampens udvikling på sundhedsområdet - og læs hvad vi mener om den. Den første uge bød på velfærdsløfter og fokus på økonomien på Aarhus Universitetshospital.

> Læs mere

klima_plakat.png

Kom med til klimamarch

Lørdag den 25. maj kan du være med til at vise politikerne, at klimaet skal på toppen af dagsordenen. I en række forskellige byer afholdes der klimamarch for at vise opbakning til en høj politisk prioritering af klimaspørgsmålet.

> Se hvor der marcheres i din by